Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Открийте света на парфюмите

Елате с нас в света на ароматите и си изберете парфюм в notino.bg! Сред нашите предложения ще намерите хиляди маркови парфюми, тоалетни води и аромати за дома от повече от двеста производители по света.

Непрестанно откриваме за вас следващи нови парфюми и всяка седмица ви предлагаме десетки намаления за парфюми на промоция. При нас ще намерите най-известните парфюмерийни бестселъри от любимите марки Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent или Armani, но и уникални нишови парфюми, които и най-добрите експерти оценяват.

 

С удоволствие ви улесняваме с избора на парфюм. Достатъчно е да зададете филтър, дали търсите дамски парфюми или мъжки парфюми, но и унисекс парфюми, подходящи за двата пола. В зависимост от желаната интензивност и издръжливост на аромата изберете парфюм, парфюмна или тоалетна вода, или одеколон.

Предпочитате определен вид аромат? Изберете във филтъра какво търсите: цветно, водно или дървесно ухание и изберете парфюм точно според вашите представи. За нерешителните предлагаме мостри на парфюми, чрез които можете предварително да опитате парфюма.

Към парфюмните и тоалетни води предлагаме също парфюмирана козметика и красиво опаковани подаръчни комплекти парфюми, които идеално подхождат за подарък за жена и за мъж.

В notino.bg сме се специализирали в продажбата на парфюми. Изберете от нашата широка гама най-добрия парфюм, който ви допълва съвършено!

пълен текст скрий текста

Избрали сте

  • Парфюми

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Марка

Покажи следващ …

Тип на продукта

Покажи следващ …
Най-продавани

12 3 489

12 3 4 5 489 Покажи следващ