Комплекти за маникюр и пили за нокти

Най-продавани

Комплект за маникюр и пили за нокти

Направете си качествен маникюр у дома и се похвалете с перфектен френски маникюр! Независимо дали търсите комплект за маникюр и педикюр или ви трябва само пила, ножче за рязане на кожички, полираща пила, четки за маникюр, нокторезачка или клещи за нокти, на notino.bg със сигурност има какво да изберете от широката гама предложения за красиви ръце и нокти!

Какво включва комплектът за маникюр?

С качествена пила за нокти ще постигнете перфектна форма на нокътя мигновено. Изберете си такава, която ще ви бъде най-удобна:

  • Стъклената пила за нокти не предизвиква разцепване на нокътя и има дълъг живот.
  • Металната или хартиената пила може да оформи ноктите според желанията ви, но сравнително бързо се изхабява. Такава пила би била подходяща, ако често губите пилите си.

Ножичките за нокти ще ви помогнат да поддържате идеалната дължина и форма на ноктите. За по-голяма ефективност накиснете ноктите във вода преди това.

Клещите за нокти служат за рязане на нокти, особено по-твърдите. Те са неизменна част от всеки комплект за маникюр и педикюр.

Ножчето за рязане на кожички изтласква излишните кожички около ноктите. Бързо и прецизно.

Полиращата пила оформя ноктите до пълно съвършенство. Тя не се използва за промяна формата на нокътя, а за подобряване на повърхността и полирането му. Така ноктите блестят по естествен начин, без да е необходимо да се придава блясък с лак за нокти.

Идея за маникюр у дома?

Ако се готвите да се погрижите за ноктите си, постъпете умно! Ето няколко съвета как да се насладите на маникюра в домашни условия и да създадете нокти като от списание.

  • Използвайте лакочистител, за да премахнете всички замърсявания и следи от лак по ноктите.
  • Намалете дължината на ноктите с клещи за нокти или ножица.
  • Започнете да оформяте ноктите с пила за нокти.
  • Отстранете излишните кожички. Използвайте ножче или ножичка за кожички.
  • Завършете маникюра с перфектно нанесен лак. Какво ще предпочетете: изискания френски маникюр или ще постъпите смело и ще изберете някой щур цвят?

Оформете ноктите у дома така сякаш сте в салон. С качествен комплект за маникюр и стъклена пила това е изключително лесно!