Грижа за околоочен контур

Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   130
  •   27
  •   10
  •   2
  •   5
Най-продавани

Надхитрете бръчките и кръговете под очите

Правилната грижа за околоочния контур може драматично да промени вида ви. Крем за околоочен контур, околоочен серум или маска се справят с редица проблеми на околоочната зона – от бръчките около очите, през кръговете под очите, чак до увисналите клепачи.

Как да се грижим за околоочната зона

  • Най-важна е превенцията. Насочете се към правилно премахване на грима и почистване на кожата на лицето.
  • За първите бръчки около очите и като ежедневна грижа е най-добре да използвате околоочен крем, гел или масло.
  • За да осигурите екстра подхранване, от време на време залагайте на околоочна маска или възглавнички за очи.
  • При отоци около очите, по-дълбоки бръчки и тъмни кръгове под очите изберете силен съюзник под формата на околоочен серум.

Околоочен крем против бръчки

Първите бръчки се появяват най-често около тридесет години. Ако искате да ги редуцирате, избирайте околоочни кремове против бръчки, съдържащи активни пептиди, които стимулират образуването на колаген.

Ако искате да извлечете максимума от грижата за околоочния контур, насочете се към нощни околоочни кремове с ретинол, ресвератрол и хиалуронова киселина. При тъмни кръгове под очите страхотен ефект имат околоочните кремове с витамин С и К, които отново озаряват очите ви.

Околоочен серум

Серумите за околоочната зона са подобни на серумите за лице. Съставките им са по-концентрирани, така че носят по-добри резултати от крема за околоочния контур. Формулата им е щадяща, затова не трябва да се притеснявате от раздразнения. Можете да избирате от серум за кръгове под очите, против бръчки под очите или за отоци около очите. За да постигнете най-добри резултати, използвайте околоочния серум в комбинация с околоочен крем за зряла кожа.

Околоочна маска

Искате да направите нещо изключително за околоочната зона и да ѝ придадете повече подхранване и хидратация? Поглезете се с маска за очи. Тя ще ви предложи по-изразителен и видим ефект. Околоочната крем маска е перфектна против бръчки около очите. Хидрогел възглавничките под очите се справят с отоците и торбичките под очите.

На notino.bg ще намерите най-качествените помощници за околоочната зона. Опитайте околоочен крем за тъмни кръгове, хидратиращи околоочни кремове за суха зона около очите, кремове за изпъване на клепачите, кремове за кръгове под очите, околоочни серуми и много други продукти на страхотни цени!