Интимна хигиена

Най-продавани

Интимен гел и кърпички за вашата интимна хигиена

Полагайте за интимните си части специална грижа, която ще запази тяхната естествена микрофлора и ще предотврати неприятните усещания или нежеланата миризма. Интимната козметика не съдържа класически сапун и най-често във формулата ѝ влизат млечна киселина и други съставки за грижа, които осигуряват здравето и естествено киселото pH на чувствителните части и връщат приятното усещане за свежест и чистота.

Защо да използваме интимен гел?

Здравото рН на интимните части се колебае около стойности от 3,8–4,5 (кисела среда). Обикновените сапуни и душ гелове често имат характеристика на основи (рН 5,5) и при използването им за интимна хигиена се нарушава микрофлората. Интимните кърпички и гелове имат специални съставки, които балансират естественото pH, успокояват раздразненията и се борят с неприятната миризма.

Каква интимна козметика да изберем?

На notino.bg ще намерите многобройни предложения за интимна грижа за ежедневна употреба и като защита при пътуване.

  • Интимният сапун е специално създаден така, че да не нарушава хидролипидния филм на кожата, а лигавиците да бъдат защитени от раздразнения. Интимните сапуни са подходящи за ежедневна употреба.
  • Интимният измиващ гел и емулсията са предназначени за чувствителна и раздразнена кожа, на която бързо връщат баланса и успокояват неприятните усещания. Те за подходящи за редовна интимна грижа.
  • Интимната пяна с оптимално рН е освежаващо средство за редовна нежна, но и ефективна интимна хигиена.
  • Интимното масло нежно почиства и интензивно хидратира кожата.
  • Интимните кърпички с лек аромат са страхотен помощник при пътуване, когато възможностите за хигиена са ограничени или просто ако имате нужда от освежаване през деня. Влажните кърпички са достъпни в практични опаковки, които лесно влизат във всяка дамска чанта или раница.
  • Спреят за интимните части или мъглата за интимните части са предназначени за бързо освежаване на чувствителните зони или изключително щадящо измиване.

Интимна хигиена за мъже

  • При повишена физическа активност или като превенция против неприятните усещания за напрежение и дискомфорт интимната хигиена предлага бързо облекчение, овлажняване на кожата и дълготрайно чувство за свежест. Мъжката интимна козметика е предназначена за ежедневна грижа за интимните части и за чувствителните части и трябва да се превърне в задължително допълнение към душ геловете.
  • Сред предложенията на Notino ще намерите мъжки интимен гел, който е подходящ за редовна употреба при вземане на душ. След баня препоръчваме като допълнителна грижа интимен гел за мъже без изплакване, който осигурява усещане за свежест и сухота през целия ден и действа като антиперспирант с приятен аромат.

Дарете си целодневно усещане за чистота и свежест и открийте най-добрия интимен гел, практични влажни кърпички за нежна грижа или интимни спрейове за мъже и жени на notino.bg още днес!