Lalique Encre Noire for Menтоалетна вода за мъже

51×
Lalique Encre Noire for Men тоалетна вода за мъже
Lalique Encre Noire for Men тоалетна вода за мъже
189,00лв

Спестете 77%
100 мл.
43,90лв

Код: LAL0017 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 28.01.2020 г.
Лично получаване
вторник 28.01.2020 г.
  • Информация за парфюма
  • За марката
  • Оценка

Информация за парфюма Lalique Encre Noire for Men
Състав

Изтънчена мъжественост, загадка, класика в модерен вид. Мъжката тоалетна вода Lalique Encre Noire for Men не само събужда асоциации. Тя впечатлява с ароматната си композиция, която отдава чест на дървесните нотки, представлявайки омагьосващ аромат за истински мъже.

  • наситен дървесен аромат
  • подходяща както за вечерно време, така и за през деня в зимните месеци
  • автор на аромата е Натали Лорсон (Nathalie Lorson)

Състав на аромата
Връхните нотки на ароматната композиция принадлежат на свежите акорди на кипарис, в които ветиверът внася доза загадъчност. Ветиверът от хаити и бърбън ветиверът изпълват със сгряващите си нотки сърцето на ароматната композиция, преди постепенно да отстъпят място на базовите нотки, подгрявани леко на заден фон от кашмирово дърво и мускус.

История на аромата
Encre Noire for Men съчетава всичко, което е така характерно за естетиката на марката Lalique. В аромата се съчетават луксозният материал и техническите умения на изкусните майстори стъклари, участвали в създаването на аромата. Вдъхновение за флакона е мастилницата ,,Biches“ от 1913 г. чийто създател е Рене Лалик (René Lalique).

Състав

глава
кипарис, ветивер
сърце
хаитски ветивер, бурбонски ветивер
база
кашмирено дърво, мускус
Вид аромат
Дървесни, Ароматни

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique Encre Noire for Men