За марката Dior

Dior – безсмъртен символ на елегантност, красота и женственост. Една от най-ексклузивните френски марки е основана през 1946 година от дизайнера Christian Dior (Кристиан Диор). Неговата първа колекция „New Look“ извършва революция и се записва в историята на модата. Не след дълго се появява първият парфюм Dior. Christian, вдъхновен от своята сестра, го нарича Miss Dior.

 

Парфюмите Dior принадлежат на Франция. Областта Прованс и градчето Грас предоставят на Dior неизчерпаемо вдъхновение, за което казвал, че на това място се чувства и дизайнер, и парфюмерист. Грас е разположен между морето и планините и днес там марката Dior отглежда жасмин и рози – уникални цветя с неповторими аромати благодарение на специфичния микроклимат.

В парижките креативни лаборатории на Dior възникват различните парфюми с повече от 2500 суровини. Съставките внимателно се подбират от най-добрите производители по цял свят. Класическите парфюми допълват изисканите, автентични и изкусни ухания Dior Private Collection, които се изработват ръчно при стриктно спазване на традиционния занаят за производство на парфюми.

пълен текст скрий текста

Най-продавани