За марката Dior

Dior – безсмъртен символ на елегантност, красота и женственост. Една от най-ексклузивните френски марки е основана през 1946 година от дизайнера Christian Dior (Кристиан Диор). Неговата първа колекция „New Look“ извършва революция и се записва в историята на модата. Не след дълго се появява първият парфюм Dior. Christian, вдъхновен от своята сестра, го нарича Miss Dior.

 

Парфюмите Dior принадлежат на Франция. Областта Прованс и градчето Грас предоставят на Dior неизчерпаемо вдъхновение, за което казвал, че на това място се чувства и дизайнер, и парфюмерист. Грас е разположен между морето и планините и днес там марката Dior отглежда жасмин и рози – уникални цветя с неповторими аромати благодарение на специфичния микроклимат.

В парижките креативни лаборатории на Dior възникват различните парфюми с повече от 2500 суровини. Съставките внимателно се подбират от най-добрите производители по цял свят. Класическите парфюми допълват изисканите, автентични и изкусни ухания Dior Private Collection, които се изработват ръчно при стриктно спазване на традиционния занаят за производство на парфюми.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Най-продавани

12 3 10

12 3 4 5 10 Покажи следващ