Слънцезащитни продукти

Слънцезащитна козметика
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   157
  •   41
  •   18
  •   7
  •   7
Най-продавани

Слънцезащитни кремове

Пазете своята кожа и придобийте красив и здрав тен! В notino.bg ще намерите богат избор слънчезащитна козметика за всички типове кожа.

За защита от неблагоприятните влияния на слънчевите лъчи при слънчеви бани, къпане и спортуване, ви предлагаме качествени слънцезащитни кремове, масла и спрейове със SPF. Наистина всеки ще си избере от нашата широка гама защитни фактори от 6 до 50+, за своя фототип. Фината кожа на лицето се предпазва от специалните слънцезащитни кремове за лице, а чувствителната кожа на вашите деца от слънцезащитните кремове за деца.

След пребиваване на слънце, приятно успокоение предоставят продуктите след слънчеви бани. Охлаждаща пяна или тоалетно мляко с пантенол ускоряват регенерацията на вашата кожа и придават необходимата хидратация.

Ако се отправяте за тъмен тен към солариум, възползвайте се от нашата козметика за солариум. Кремовете за солариум правят изразителен вашия тен и удължават неговата трайност. Красив златист загар в уюта на вашия дом ще постигнете и с нашите автобронзиращи кремове и бронзанти. Интензитета избирате сами, достатъчно е правилно да определите честотата и количеството на прилагане.

Опитайте нашите слънцезащитни кремове със SPF Piz Buin, Lancaster, Shiseido, Sensai или Clinique и автобронзиращите продукти Vita Liberata, St. Tropez и други, и се наслаждавайте на златист тен през цялата година.