Преминете към основното съдържание

Notino приложение

Свалете безплатно оттук

Ексклузивни промоции
в приложението

Прекият път към най-добрите цени и специалните предложения, създадени само за вас и достъпни единствено в приложението. Бъдете първите, които ще уведомяваме за всички намаления и промоции!

Wishlist

Съберете всичките си бюти фаворити на едно място, направете си списък за купуване или използвайте Wishlist, за да дебнете по-добра цена.

Рецензии

Притеснявате се да купите нова козметика, без да имате личен опит? В Notino имаме многобройни проверени рецензии от наши клиенти, които ще ви помогнат при вземането на решение.

Виртуалното огледало

Опитайте виртуалното ни модерно откритие, което с помощта на селфи режима на фотоапарата, ще ви покаже как ще ви стои даден нюанс червило, фон дьо тен или сенки за очи. Забавно е ;-)

Бърза, лесна
и безопасна покупка

Разглеждайте, избирайте, платете и очаквайте с нетърпение пакета си с бюти продукти, който по правило изпращаме в същия ден. Повече от 1000 служители в нашия склад се грижат за това!

Не чакайте на опашката

Ако разрешите push нотификации на телефона си, ще ви информираме за специалните предложения, а в магазина ще можете дори и да минете най-отпред на опашката при получаване на пратката!

Свалете безплатно оттук