Молив за вежди

Поддържаните вежди изразяват очите и придават на лицето характерен облик. За да бъде усещането ви отлично, необходими са правилен цвят, форма и ширина.

 

Природата не ви е дарила със съвършени вежди? Няма значение! Подходящите молив за вежди, гел за вежди, сенки за вежди или цял комплект от тях ще ви помогнат да постигнете желания израз. Какво да изберем за подчертаване на веждите?

Молив за вежди

Моливът за вежди е подходящ за изразителен акцент на веждите. С него можете да попълните и местата, където липсват някои косъмчета. Първо срешете веждите и после внимателно очертайте естествената форма.

Сенки за вежди

Сенките за вежди са златната среда. Те естествено дооцветяват веждите и помагат за определяне на формата им. Нанасят се със специална скосена четка за вежди и желаната форма се изписва, водейки се от горните линии на веждите. Накрая нанесете спирала за вежди за съвършеното им извайване.

Гел за вежди

С нанасяне на гел за вежди или спирала за вежди вие фино очертавате и изразявате цвета на всички косъмчета на веждите. Цялостното усещане изразява нежност и естественост.

Винаги избирайте сенките, спиралата или молива за вежди според цвета на косата, за да изглеждат естествени. Notino ви предлага широка гама от цветови нюанси. Изберете своя измежду тях.

пълен текст скрий текста

Най-продавани