Подаръци и промоции

Две безплатни миниатюри Paco Rabanne
Две коледни миниатюри Paco Rabanne безплатно можете да изберете в кошницата към поръчката на произволен аромат на тази марка. Освен това ще платим и доставката!
Maybelline с отстъпка + подарък
Похарчете над 45 лв. за продукти на Maybelline и въведете код 25mblbg в кошницата, за да получите 25% отстъпка от тази покупка, както и спортна чанта като подарък.
25% отстъпка на L’Oréal Paris + подарък
Купете продукти L’Oréal Paris за минимум 75 лв. и въведете код 25lorbg в кошницата, за да получите 25% отстъпка от тази покупка. Ще ви изпратим и козметичен комплект (50 мл. крем за лице и мицеларна вода 200 мл.) като подарък.
Giorgio Armani с подаръци
Вземете чантичка за грим и парфюмна миниатюра или душ гел безплатно към вашата поръчка на продукти Giorgio Armani за мъже за най-малко 120 лв. Просто изберете подаръка си в кошницата.
Giorgio Armani с подаръци
Похарчете над 155 лв. за дамски продукти на Giorgio Armani и вземете като подарък чанта за грим и миниатюра по ваш избор (15 мл. от аромата Sì Fiori или 75 мл. мляко за тяло Sì). Изберете подаръка си в кошницата.
Коледни Yves Saint Laurent подаръци за него
Козметична чанта и миниатюра, която да изберете в кошницата ще получите като подарък с поръчката на мъжки продукти Yves Saint Laurent над 120 лв.
Yves Saint Laurent с подаръци
Вземете чанта за грим и миниатюра на парфюм или душ гел по ваш избор в кошницата като подарък с покупката на продукти на Yves Saint Laurent за жени над 155 лв.
Lancôme с подаръци
Поръчайте продукти Lancôme за над 155 лв. и вземете луксозна чантичка за грим и две миниатюри грижа за кожата, грим или парфюм по ваш избор в кошницата като подарък.
20% отстъпка на Dermacol
Спестете 20% от цената на всички продукти Dermacol с код derma20bg.
15% намаление на аромати за дома
Въведете код bg15home в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички аромати за дома.
20% отстъпка на Alterna
Въведете код aln20bg в кошницата и вземете 20% отстъпка от целия асортимент на Alterna.
БЕЗПЛАТНА доставка и подарък с Burberry
Безплатна доставка и чантичка за грим към покупката на Burberry над 100 лв.
Cacharel с подаръци
Вземете миниатюри на червило и парфюм Yes I Am като подарък с покупката на аромати Cacharel в опаковка от минимум 50 мл.
БЕЗПЛАТЕН мини комплект House 99
Купете най-малко два продукта House 99 и изберете един от двата козметични мини комплекта в кошницата като подарък. Поръчайте продукти на тази марка над 75 лв. и в добавка ще получите безплатна доставка.
БЕЗПЛАТНА доставка и подарък с Hugo Boss
Похарчете над 100 лв. за продукти на Hugo Boss и изберете като подарък спортна чанта или душ гел от кошницата. Ще получите и безплатна доставка.
10% отстъпка на подаръчни комплекти
Въведете код set10bg в кошницата купете всички козметични и парфюмни подаръчни комплекти с 10% отстъпка.
Парфюмите Miu Miu с подарък
Вземете подарък парфюм Miu Miu (7,5 мл.) с покупката на аромати Miu Miu в опаковка от 50 мл. или 100 мл.
БЕЗПЛАТЕН козметичен комплект за пътуване
Ще получите туристически козметичен комплект (душ гел, балсам, шампоан, мляко за тяло) с покупката на продукти M. Micallef за минимум 160 лв.
Мини дневен и нощен крем Biotherm безплатно
Купете сега 50 мл. дневен крем Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize и вземете 10 мл. миниатюри на дневен и нощен крем от същата серия.
15% отстъпка на Tolure Cosmetics
Използвайте кода tol15bg в кошницата, за да получите 15% отстъпка на продукти Tolure Cosmetics.
БЕЗПЛАТНИ дифузерни пръчки
Купете продукти Smells Like Spells над 99 лв. и изберете един от двата комплекта ароматни пръчки в кошницата си като подарък.
БЕЗПЛАТЕН коледен ароматизиращ дифузер
Купете продукти Ashleigh & Burwood London за най-малко 135 лв. и вземете коледния ароматизиращ дифузер сега.
БЕЗПЛАТЕН стилен бележник
Вземете луксозен стилен бележник към вашата покупка на продукти Ashleigh & Burwood London от колекцията Wild things над 230 лв.
ПОДАРЪК козметична чантичка + 2 луксозни миниатюри Helena Rubinstein
Купете произволни продукти на марката Helena Rubinstein на минимална стойност 155лв. и ще получите подарък козметична чантичка и две луксозни миниатюри (спирала Lash Queen Black Feline и озаряващ крем Powercell Skin) - плюс безплатна доставка! Подарете на кожата си изключителна грижа с продуктите на Helena Rubinstein.

Отстъпките не могат да бъдат коминирани и не важат за продукти на намаление или в разпродажба. Офертата важи до изчерпване на количествата.