Maison Margiela REPLICA Jazz Club тоалетна вода за мъже

4×
Maison Margiela REPLICA Jazz Club тоалетна вода за мъже
Maison Margiela REPLICA Jazz Club тоалетна вода за мъже
Безплатна доставка
100 мл.
186,00лв.

Код: MMG00182 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Jazz Club
Състав

Като кажете джаз, само от вас зависи каква мелодия ще излезе от това. И когато за първи път усетите нотките на пушек и ром, с които ще ви омае мъжката тоалетна вода Maison Margiela Replica Jazz Club, отново само от вас и спомените ви зависи как ще изглежда пространството на частния музикален клуб, където ароматът ще ви отведе.

  • ориенталско-дървесен аромат, който ще се хареса и на мъже, и на жени
  • идеален за носене вечерно време или през хладните месеци
  • част от серията аромати Replica, вдъхновена от споделените спомени

Съставки на аромата
Още в началото ще усетите пикантния аромат на розов пипер с цитрусов дъх на заден план. След известно време се разгръща безпогрешното ухание на ром, придружено от нотки на салвия и ветивер. Акордите на тютюн, в съчетание с нюанси на ванилия, ще обвият сетивата ви в елегантен опушен воал и затворят тази омайна ароматна композиция.

История на аромата
С уханието си парфюмът Maison Margiela Replica Jazz Club ще ви заведе до нюйоркския квартал, Бруклин, където зад вратата на някой джаз клуб ще може да се насладите на приглушена светлина, пиано и дълбоки кресла. Ароматът ще ви помогне да си припомните уникалната атмосфера на място, което добре познавате, и ще ви напомни за вкуса на опияняващи коктейли, сервирани в кристални чаши.

И този аромат от серията Replica разчита на споделените ни спомени. Флаконът на парфюма е минималистичен, а памучният етикет прекрасно го допълва. Същите мотиви, които може да видите и в модните колекции на марката Maison Margiela.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, сицилиански лимон, олио от нероли
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
салвия, ром
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, стиракс
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

Оценка Maison Margiela REPLICA Jazz Club4