Избелваща паста за зъби

Най-продавани

Избелващи пасти за зъби

Търсите щадящ начин за домашно избелване на зъбите? Или просто се боите от зъболекари? Най-добрата избелваща паста за зъби носи чудесни резултати само след няколко пъти употреба.

Как действа избелващата паста за зъби?

Основната задача на пастата за избелване на зъбите е да избави повърхността на емайла от пигментацията, получена от кафе, чай и храна. По този начин тя връща на зъбите естествения бял нюанс.

Избелващите пасти действат на два принципа: физичен и химичен. Първият тип паста за зъби съдържа по-голямо количество абразивни съставки или миниатюрни частици, които механично полират зъбния емайл.

Избелващите пасти за зъби, залагащи на химичния принцип, съдържат пероксид, който отстранява цветните пигменти в самата структура на зъба.

Черна избелваща паста за зъби

Искате да избелите зъбите си по естествен начин? Опитайте избелване с паста за зъби с въглен! Превърнала се в хит през последните години, т. нар. черна избелваща паста ще ви донесе удовлетворителни резултати. Тя дължи цвета си на съдържащия се в нея активен въглен, който нежно и по естествен начин избавя от зъбната плака и петната.

СЪВЕТ: Не по-малко известни от черната паста са и избелващите пудри за зъби, които връщат на зъбите ви искрящо белия цвят. Избелващата пудра функционира по същия начин, както пастата. Различава се по това, че почиства директно с прахообразната си част, без да смесва праха със свързващи вещества.

Колко дълго продължава избелването на зъбите с паста?

Дори и най-добрата избелваща паста за зъби с активен въглен не може да донесе същите резултати, както избелването на зъбите от специалист. Винаги зависи от самата избелваща паста за зъби, от съставките ѝ и от избелващия ефект.

Ако искате да изсветлите зъбите си с един до два нюанса, то за вас избелващата паста за зъби е идеална. Резултатите се появяват от няколко седмици до няколко месеца.

Разтегнете устните си в широка усмивка! Защото при нас ще намерите неизброимо количество ефективни избелващи пасти за зъби от любими марки, като Swissdent, Curaprox, Opalescence или Oral B.