Преминете към основното съдържание

Biotherm Homme

Всеки мъж е уникален. Също както и кожата му. Редовната козметична грижа вече отдавна не е изключителна привилегия на жените. Затова още през 1985 г. се появява козметичната серия Biotherm Homme, предназначена специално за господата. И като мъж можете да се наслаждавате на усещането за по-добра кожа, което ще ви даде например кремът против бръчки, хидратиращата грижа или регенериращият серум Biotherm Homme..

 

Усещате, че кожата ви губи здравината си? Търсите начин да се справите с мазната кожа? Или по-скоро имате нужда от успокояване на раздразненията след бръснене? Независимо какъв е актуалният ви проблем, Biotherm Homme ще намери решение.
Козметиката Biotherm Homme ще направи за кожата ви наистина максимум и винаги ще удовлетвори актуалните ѝ потребности. Тук ще намерите всичко, от което имате нужда за ежедневните грижи. Струва си да се спомене например колекцията Biotherm Homme Aquapower. Уникалните продукти крият изключителната хидратираща сила на термалната вода, събуждат в кожата ви загубената еластичност и освен това я правят приятно мека.

пълен текст скрий текста