Крем за подсичане

Филтър
Най-продавани

Как да се справим с подсичането

Защитете чувствителната бебешка кожа от подсичане. Използвайте всички достъпни средства, като къпане, пудра или мехлем против подсичане и се избавете от раздразнената кожа възможно най-бързо.

Подсичането от бебешките пелени може много да измъчи малките ви съкровища. Подсичането по дупето на бебето често се появява заради триенето в гънките, където кожата е много нежна. Понякога причина за него може да е ползването на платнени пелени, разстройство или алергична реакция към пелените или крема.

Атакувайте подсичането на бебето веднага щом го забележите. В къщи използвайте пудра, мехлем или крем против подсичане. При пътуване са подходящи бебешки мокри кърпи, които ще ви помогнат да почистите и третирате проблемните места, където и да сте.

Какво помага при подсичане на бебето?

Мехлеми и кремове за подсичане

При подсичане на бебешкото дупе изберете мехлем или крем, съдържащи цинк, пантенол, витамин E и D. Така ще донесете незабавно облекчение на пострадалото място и ще успокоите зачервяването на кожата. След като подсичането изчезне, използвайте крем против подсичане превантивно. Винаги нанасяйте избрания крем за бебета върху добре подсушена кожа и в малко количество.

Детски пудри и талк за подсичане на бебе

Детският талк незабавно абсорбира влажността, затова не е подходящ за бебешкото дупе. Защото комбинацията от пот и пудра причинява образуване на топчета, които само допълнително раздразват кожата. В такъв случай кога да използвате детски талк или пудра? Те са изключително подходящи за подсичане в областта под гърдите, между пръстите на краката, от вътрешната страна на бедрата и под мишниците.

Спрей за подсичане

Спреят е страхотна алтернатива на кремовете и мехлемите против подсичане. Третирате бебешкото дупе безконтактно и така предотвратявате пренасянето на бактерии от ръцете върху подсичането на засегнатото място.

Разполагаме с най-добрите помощници за подсичане на бебе! Опитайте мехлем с лайка против подсичане, детски талк, пудра, вазелин, спрей или крем при подсичане и кожни раздразнения от марките Johnson's, Weleda, Sebamed или Bepanthen.