Какво е London Look?  

Непредвидлив. Индивидуален. Автентичен. Независим. Външният вид е повече от облекло и грим. Външният вид е личност. Характер. Уникалност. Това съм аз. Модерна? Немодерна? Ти си тази, която определя как се чувства добре. Забрави всякакви етикети и предразсъдъци. Не съм съвършена. Уникална съм. Не съществува друга като мен. И това е, което обожавам! Край на ограниченията! Не се оставяй да те убедят, че този стил не е за теб или че не всеки грим ти подхожда!

пълен текст скрий текста

За марката Rimmel

  Осмелете се да прекосите границата на красотата. Декоративната козметика Rimmel руши конвенциите, създава нетрадиционен вид, търси и намира нови начини да изразите самата себе си.

 


Тази лондонска марка е революционна още от самото начало. Основана е през 1834 г. от Юджийн Римел, а първият й продукт – спиралата Rimmel, веднага достига култов статус. Причината за това е тогавашният необичаен състав без вредни примеси и фактът, че всеки е можел да си я позволи. Терминът Rimmel се превръща в общо наименование на спиралата въобще и възниква легендарното мото „Get the London Look“. Днес спиралата Rimmel, лакът за нокти Rimmel, червилото Rimmel или фон дьо тенът Rimmel са само частица от богатото портфолио на марката. Не се страхувайте да експериментирате с грима, оставете вашата личност да се изрази, бъдете такава, каквато искате да бъдете. Продуктите Rimmel са предизвикателство за вашите граници, осмелете се да ги прекосите.

пълен текст скрий текста

Подредено от най- продаваните По цена

12 3 4

12 3 4 Покажи следващ