Сенки за очи

Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   126
  •   15
  •   9
  •   2
  •   3
Най-продавани

Грим за очи

Сенките за очи прекрасно подчертават цвета на очите ви. Сега никой няма да може да устои на погледа ви. С палитрата сенки за очи лесно се превръщате в професионалистка в нанасянето на сенки за очи. Ако търсите практичен грим за дамската си чанта или когато пътувате, заложете на сенки за очи в молив, или на лесните за пренасяне моно сенки. Обратното – дамите, които носят контактни лещи, ще оценят кремообразните и течните сенки за очи. А ако прогнозата за времето за утрешната ви среща или интервю е за дъжд, ще ви спасят водоустойчивите сенки за очи.

Правилно предпочетеният тип сенки за очи е само половината от успеха. Голяма е ролята и на нюанса, който трябва да избирате според цветния тип и цвета на очите. Ключът към перфектния резултат е цветът на сенките за очи да е противоположен на цвета на очите, т.е. да се създаде контраст.

Ако копнеете за добре оформен, естествен вид, опитайте телесни палитри сенки за очи. Те са подходящи за всички очи, без изключение! За вечеря, на която искате да бъдете център на вниманието, заложете на цветни или блестящи сенки за очи.

Какви сенки подхождат на вашите очи?

Сенки за сини очи

Синеоките дами имат от какво да избират! Светлосините очи сякаш са създадени за тъмнокафяви, светлорозови и виолетови сенки за очи. На небесносиния поглед обратно – ще паснат идеално метални цветове. За синьозелените очи най-подходящи са сенки за очи в кайсиев нюанс.

Сенки за зелени очи

За зелените очи най-добри са лилавите сенки за очи. Ако лилавото не е вашият цвят, опитайте по-светли цветове, като кремав, розов или сребърен. Очите ще се озарят и с наситеносини сенки за очи. Топ изборът за вечеря е златист металик.

Сенки за кафяви очи

За кафявите очи най-добрият избор са бежови, кайсиеви и зелени сенки за очи. Винаги предпочитайте по-скоро наситени или обратното – светли нюанси, за да не се изгубят очите ви. Вечерта заложете на опушени сенки за очи.

Сенки за сиви очи

Сивите очи са ценност, затова си струва да бъдат забелязани! На дамите, които са дарени с такива, подхождат каквито и да е сенки за очи, които са изразителни и блестящи. Опитайте, например, златни сенки за вечерта, а през деня изберете нюанси на лилаво или оранжево.

Как да използваме сенките за очи най-добре или 3 правила за страхотен резултат

  1. Работете най-много с 3 нюанса сенки за очи.
  2. Във външното ъгълче на окото нанасяйте по-тъмни цветове, в посока навътре изсветлявайте.
  3. Преди да гримирате очите си, нанесете основа под сенки за очи, за да може сенките да издържат по-дълго.

Изберете от пъстрата скала цветове на notino.bg, където ще намерите качествени сенки за очи и палитри сенки за очи от световноизвестните марки NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution и други!