Преминете към основното съдържание

Uriage

За марката Uriage

Преди 2000 години в сърцето на френските Алпи бил открит извор с уникална термална вода Uriage. В продължение на цели 75 години тя тече през планинските геологически пластове и по време на пътуването си е обогатявана с минерали и микроелементи. От 1992 г. дерматологичната лаборатория Uriage използва благодатното въздействие на регенериращата термална вода за своите иновативни козметични продукти.

 

Термалната вода Uriage помага за успокояване на кожата на лицето и тялото, предотвратява дехидратацията и укрепва кожата бариера. За да запази чистотата и природното си богатство, тя се каптира направо над извора.

Благодарение на въздействието си козметиката Uriage се препоръчва от дерматолозите по целия свят, а клиентите я обожават. Толкова много, че на всеки 10 секунди се продава по една термална вода Uriage Eau Thermale!

Сред най-харесваните продукти от тази френска марка се нареждат също Uriage крем за лице, Uriage Bariéderm, който се грижи за ръцете, или подхранващият Uriage Xémose и почистващата вода Uriage Hyséac. Не бива да пропускаме също серията за подмладяване на кожата Uriage Age Protect, продуктите за чувствителна кожа Uriage Roséliane и слънцезащитните кремове Uriage Bariésun. Разбира се, не сме забравили и за най-малките – Uriage за деца предлага редица дерматологично тествани продукти.

Опитайте и вие благотворното въздействие на алпийската вода. Кожата ви ще остане доволна!

пълен текст скрий текста