Боядисване на коса у дома

Избрали сте
  • Боядисване на косата в домашни условия
Филтър
Най-продавани

Търсите начин как да прикриете посивялата коса и да оживите цвета й, но не искате да плащате за фризьор?

Ако искате да спестите пари и време, свързано с чакането на свободен час, опитайте боите за коса, предназначени за домашно боядисване. Така бързо получавате блестящ цвят, с който ще заслепите всички наоколо.

Може да се наслаждавате на фина и лъскава боядисана коса и без да посещавате салон за красота. Боядисването на косата може бързо и лесно да направите и у дома. Достатъчно е да изберете от нашите боядисващи гелове, шампоани и бои точно такъв продукт, който изпълнява желанията Ви за цвета на косата. Без проблеми ще успеете да покриете посивяваща коса, да изсветлите или потъмните косата, или само да оживите естествения й цвят.

Не забравяйте и шампоаните за боядисана коса, които се стараят за дълготраен ефект на боята.

Как да боядисваме косата си лесно и безопасно?

Винаги четете внимателно упътването и следвайте инструкциите. При боядисване на косата у дома не подценявайте теста за чувствителност на кожата. Опитайте боята първо на подмишницата и изчакайте 48 часа. Благодарение на теста можете да предотвратите възможни алергични реакции на кожата на цялата глава. Преди самото боядисване старателно се подгответе. Освен достатъчното количество боя за коса при боядисването ще оцените и няколко други принадлежности:

  • Крем за лице, който улеснява премахването на боята от кожата на лицето.
  • Стара кърпа, с която да покриете рамената си.
  • Предпазни ръкавици.

С боядисване на косата у дома ще се справи наистина всеки. Изберете правилния оттенък и се наслаждавайте на прекрасното усещане от новия сияен цвят на косата!