КОРЕЙСКА КОЗМЕТИКА

Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   180
  •   33
  •   16
  •   7
  •   5
Най-продавани

Защо да опитате корейска козметика?

Вдъхновете се от корейските ритуали за грижа за кожата и се сдобийте с красива сияйна кожа като на азиатка! Неслучайно корейската козметика е феноменът през последните години, а нейните висококачествени продукти на приемливи цени завладяват целия свят.

Корейските продукти за красота (Korean Beauty) много се различават от класическата грижа, с която сме свикнали. Използват се повече от 12 различни продукта, сред които масла за лице, подхранващи ампули или серуми за лице. Корейската черна маска или корейските BB кремове са едни от топ продуктите в света на красотата. 

Корейската козметика се основава на дълбоко уважение към кожата, не използва парабени, а използва специални натурални съставки като женшен, семена от чия, картофи или дори слуз от охлюви. Освен това корейската грижа за лицето винаги изхожда от индивидуалните потребности на вашата кожа.

Открийте най-добрата корейска козметика:

Козметиката Missha съдържа иновативни компоненти, като плодови киселини, дървени въглища или екстракти от морски растения. Известни са най-вече маските Missha Pure Source.

Корейската козметика Erborian съчетава строго пазените стари корейски рецепти с най-новите технологии. Опитайте например серума за матиране на кожата Erborian Bamboo.

Корейската марка Mizon вече притежава редица патенти в областта на производството на козметика. Тя е известна с използването на филтрат на секрет от охлюв, който стимулира регенерацията на кожата и предотвратява появата на бръчки. Предлага ефикасни кремове и серуми против бръчки.

Марката KORIKA се специализира предимно във висококачествените текстилни маски не само за лице, но и за ръце и ходила. В тях ще откриете например активни вещества като 24-каратово злато, екстракти от коприна, лавандула или вода от ледник.