Преминете към основното съдържание

Lattafa

Lattafa

В автентичните си ориенталски аромати улавя истинската същност на славното наследство, оставено от арабската култура – водещата дубайска марка парфюми Lattafa приближава до света на изисканите и пленителни ухания, идващи от Обединените арабски емирства, хората в повече от 60 държави по целия свят.

Концепцията на парфюмите, отразяващи лукса и елегантността на арабската култура, е създадена през 1980 година от Шейх Шахид Ахмад (Sheikh Shahid Ahmad) в сътрудничество с Шоайб Икбал (Shoaib Iqbal). Те дават на марката си името Lattafa, вдъхновено от арабските думи „Latif“, означаваща „любезност“, и „Lateefa“, която може да се преведе като „приятно“. Визията и на двамата съоснователи е да създават висококачествени и луксозни аромати за местни клиенти в Близкия Изток. Още от старта си обаче фирмата се превръща в реномиран износител по целия свят, а в развитието и обогатяването на портфолиото ѝ постепенно се включват три поколения от фамилия Шейх.
Докоснете се и вие до арабския лукс и опитайте парфюмите Lattafa. Ароматите, създадени под тази марка, са подпис на различни характери и личности, оставят трайни впечатления и събуждат положителни емоции. Същността на жените и мъжете едновременно се разкрива чрез унисекс парфюмни води, сред които са богатото ухание на Lattafa Ana Abiyedh Rouge, пикантният аромат на Lattafa Badee Al Oud Oud For Glory или пикантната композиция с акорди на кожа в Lattafa Oud Mood. По-свежа цитрусова вариация на ориенталски аромат осигурява на хората, които я носят, парфюмната вода Lattafa Raghba For Man, а чувствено докосване за мъже и жени обещава Lattafa Velvet Oud.

пълен текст скрий текста