Преминете към основното съдържание

SVR

За марката SVR

Френската козметика от дерматологичната лаборатория SVR има ясно послание вече десетки години: да създава висококачествени продукти, които се грижат нежно и за най-чувствителната кожа.

 

Историята на марката SVR започва още през 1962 г., когато аптекарите Симоне и Роберт Вере основават дерматологична лаборатория. В последствие марката преминава в ръцете на сина, а след това и на внука Вере, които превърнали малката семейна фирма в истинска звезда на дермокометиката.

Всички продукти за грижа за лицето са дерматологично тествани върху чувствителна кожа под наблюдението на експерти по специалността. Благодарение на десетките си уникални продукти козметиката SVR е спечелила доверието на дерматолозите и удовлетворението на клиентите в повече от 45 страни по света. Въпреки това марката SVR продължава да расте, оставайки безкомпромисно вярна на ценностите си – етичен подход, надеждност и най-високо качество.

В портфолиото на SVR ще намерите грижа за тялото и лицето – от популярния серум SVR Densitium през почистващи гелове и продукти за премахване на грим, до ефикасния хидратиращ SVR Crème. Опитайте и вие върху кожата си френското качество!

пълен текст скрий текста