Дамско бръснене

Най-продавани

Бръснене за жени

Изберете всичко за дамското бръснене на краката, мишниците и интимните части на едно място! При нас ще намерите ръчна и електрическа самобръсначка за жени, еднократни самобръсначки и практични тримери за бикини зона, с които ще се избавите от косъмчетата лесно и бързо. При бръснене с ръчни самобръсначки не забравяйте да добавите към покупката си и пяна за бръснене за жени, олио за бръснене или нежен гел за бръснене за жени, които улесняват бръсненето и предотвратяват раздразнението. А за последваща грижа за кожата заложете на успокояващ крем за след бръснене за жени или на балсам.

Как да обръснем краката си

  • Най-добрият момент за бръснене на краката е вечер, докато вземате душ или вана. Тогава косъмчетата омекват и ще ги отстраните по-лесно.
  • Нанесете гел или пяна за бръснене за жени и старателно я разтрийте.
  • Следвайте със самобръсначката растежа на косъмчетата и продължете, докато премахнете всички. След всяко движение изплаквайте самобръсначката.
  • Накрая не забравяйте да използвате продукти за след бръснене за жени. Кремът или олиото за след бръснене подхранват, овлажняват, но най-вече успокояват кожата.
  • Ако искате да отдалечите времето на израстване на косъмчетата, можете да опитате и продукт, забавящ растежа на космите, който отслабва коренчетата им и ви осигурява гладък резултат за по-дълго време.

Най-доброто за дамската депилация и епилация ще намерите на notino.bg!