Цена на доставката и начин на плащане

Начин на доставка

До адрес на получател – 5,95 лв.

 • поръчаният продукт ще ви бъде доставен с куриерска фирма Спиди;
 • срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни, тъй като всичките пратки се изпращат от Чехия;
 • в момента на изпращането ще получите номера на пратката на електронната си поща;
 • пратката можете да проследите, въвеждайки номера на товарителницата тук;
 • цената за доставка за цяла България е 5.95 лв.
 • Повече информация тук.

До поискване – 5,95 лв.

 • Максималното време за престой на пратка в офис на Спиди е 7 дни. Ако клиентът не потърси пратката си в посочения срок или я откаже, тя се връща директно към подателя.
 • Клиентът получава известие чрез СМС или чрез Viber, а също и обаждане, когато пратката пристигне в офиса.
 • Плащането на пратки с наложен платеж може да е в брой или с карта на ПОС терминал
 • Повече информация тук.

До АПС – 4,45 лв.

 • Максималният срок за престой на пратка в АПС (Автоматична Пощенска Станция) е 48 часа. Ако получателят не вземе пратката си в този срок, тя се премества в най-близкия офис на Спиди до съответната АПС, където престоява още 5 дни.
 • Клиентът получава уведомление чрез СМС или на Viber, когато пратката се сканира от служител в офиса. Също така, служителят се свързва с клиента и уточняват дали пратката да остане в офиса или желае да я доставим на адрес.
 • Ако клиентът не вземе пратката си в максималния срок от 7 дни, тя се връща към подателя. Клиентът се информира само за пристигането на пратката в офиса.
 • Плащането на пратки с наложен платеж става само с карта. Mаксималната сума за наложения платеж не трябва да надвишава 200 лв.

Начини на плащане

Наложен платеж

 • Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.

Плащане с карта (онлайн)

 • Изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни. Ако трансакцията е оторизирана, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден.
 • Поддържаме системата за сигурност 3D Secure.
 • Нашите служители нямат достъп до данните на Вашата карта, с цялата информация разполага само банката.

Банков превод

 • Ако желаете да получите пратката по-рано, изберете като начин за плащане наложен платеж или плащане с карта (онлайн).

Рекламация

Как да направя рекламация?

Гаранция и рекламация

Въпреки, че процентът на рекламациите е много нисък, добре е да знаете, че продуктите от Notino са със същата гаранция, каквато в стандартните парфюмерийни магазини. В наш интерес е да реагираме на Вашите рекламации в най-кратък срок. Обикновено това отнема до месец.

Гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката от потребителя. Продуктите имат 24-месечен гаранционен срок. Продавачът е отговорен за всички дефекти при получаване на стоката от купувача или при появата им в гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от грубо боравене или механични повреди. Рекламация може да подадете по пощата.

Доставка на рекламацията по пощата

Преди да изпратите рекламацията си на закупен продукт, на следния адрес, позвжънете на номер +359 24 928311 за информация:

Notino.bg
Poste Restante
СКЛАД СПИДИ
кв./жк. Южна промишлена зона
бивш з-д БДИН МЕБЕЛ
гр. Видин 3700
 

В пратката приложете описание на причината за рекламацията и копие от фактурата за закупената стока или информация за Вас, с която да идентифицираме Вашата покупка (най-често името, на което сме изпратили поръчката). Ако рекламацията Ви бъде приета, моля посочете и номера на банкова сметка на която да възстановим Вашите пари.

Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително електронна поща и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще искат от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

За рекламации може да пишете и на info@notino.bg

Формуляра за рекламация на продукт ще намерите тук

Отказ от договор

Как да направя отказ от сключен договор?

Не знаете дали поръчвате правилния продукт? При нас не поемате никакъв риск. Можете да върнете продукта в 90 дневен срок, без посочване на причина. Ние ще Ви върнем парите.

Формуляра за отказ на поръчка - разваляне на договор за покупко продажба ще намерите тук.

За повече информация прочетете общите условия.

Имате ли въпроси? Пишете ни.

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.