Само оригинални продукти

Стоката, която можете да закупите при нас, купуваме единствено от проверени доставчици. По този начин, получаваме и съответно предлагаме само оригинална и качествена стока. Ароматите, включени в нашето предложение, са от същите доставчици, доставящи продукти в класическите физически търговски обекти.  

Ние сме на пазара от 2004г. и до момента сме обслужили десетки хиляди клиенти. От самото начало продаваме единствено оригинални продукти. Обратното поведение е изцяло в разрез с нашия етичен кодекс.  Нашата продължителна търговска дейност, свързана с постоянния ни  растеж, е доказателство за високото качество на предлаганите от нас услуги и продавана стока.

Като гаранция за качеството на продуктите могат да послужат и добрите отзиви на нашите партньори. Нашите продукти доставяме до множество стандартни парфюмерии по цялата страна и в Европа, работим заедно с много самолетни компании, които продават нашите продукти на борда. Също така предоставяме и много аромати, които различни компании раздават като подаръци на клиентите.

Защо сме толкова изгодни?

„Защо сме толкова изгодни?“ Това е един от най- често задаваните въпроси. Как е възможно нашите цени да бъдат понякога и със 70% по-ниски, отколкото в нормалните магазини, щом имаме едни и същи доставчици?

Отговорът е много лесен. За разлика от стандартните магазини, ние работим с много по-ниска печалба. Също така, не плащаме скъпи наеми за магазини в търговски центрове или на главни улици. Наемът на един, дори и малък магазин понякога превишава големи суми. Също така, трябва да отбележим, че продаваме повече продукти, отколкото стандартните магазини, следователно купуваме повече от нашите доставчици и така получаваме по-добра покупателна цена на самите продукти.

Благодарение на тези обстоятелства ние можем да Ви предложим цени, които няма да намерите на друго място.
 

Имате ли въпроси? Пишете ни.

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.