Преминете към основното съдържание

Само оригинални продукти

Стоката, която можете да закупите при нас, купуваме единствено от проверени доставчици. По този начин, получаваме и съответно предлагаме само оригинална и качествена стока. Ароматите, включени в нашето предложение, са от същите доставчици, доставящи продукти в класическите физически търговски обекти.  

Ние сме на пазара от 2004г. и до момента сме обслужили десетки хиляди клиенти. От самото начало продаваме единствено оригинални продукти. Обратното поведение е изцяло в разрез с нашия етичен кодекс.  Нашата продължителна търговска дейност, свързана с постоянния ни  растеж, е доказателство за високото качество на предлаганите от нас услуги и продавана стока.

Като гаранция за качеството на продуктите могат да послужат и добрите отзиви на нашите партньори. Нашите продукти доставяме до множество стандартни парфюмерии по цялата страна и в Европа, работим заедно с много самолетни компании, които продават нашите продукти на борда. Също така предоставяме и много аромати, които различни компании раздават като подаръци на клиентите.

Защо сме толкова изгодни?

„Защо сме толкова изгодни?“ Това е един от най- често задаваните въпроси. Как е възможно нашите цени да бъдат понякога и със 70% по-ниски, отколкото в нормалните магазини, щом имаме едни и същи доставчици?

Отговорът е много лесен. За разлика от стандартните магазини, ние работим с много по-ниска печалба. Също така, не плащаме скъпи наеми за магазини в търговски центрове или на главни улици. Наемът на един, дори и малък магазин понякога превишава големи суми. Също така, трябва да отбележим, че продаваме повече продукти, отколкото стандартните магазини, следователно купуваме повече от нашите доставчици и така получаваме по-добра покупателна цена на самите продукти.

Благодарение на тези обстоятелства ние можем да Ви предложим цени, които няма да намерите на друго място.
 

Имате ли въпроси? Пишете ни.
С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.