Бронзанти

Филтър
Най-продавани

Бронзираща пудра

Копнеете за тен и през по-студените месеци? С помощта на качествен бронзант лесно ще се сдобиете с тен и в миг ще изглеждате сякаш току-що сте се върнали от лятна почивка.

Нещо повече – бронзантът е подходящ също за контуриране на лицето. Достатъчно е да се спазват няколко изпитани правила.

Как да изберем бронзант?

Ако досега не сте имали опит с бронзантите, изберете бронзираща пудра или бронзови перли. Тези видове бронзанти са лесни за нанасяне. Достатъчно е да се нанесат нежно с четка под скулите, на слепоочията, около брадата и от двете страни на носа и постепенно да се увеличава интензитетът. Прахообразните бронзанти лесно се преливат и така се избягва нежеланото впечатление за изкуственост.

Освен прахообразните съществуват още течни бронзанти или бронзанти под формата на стик. С малко практика ще се научите да създавате и с тях естествен ефект на слънчев загар.

С какво да нанасяме бронзанта?

Зависи от сръчността, опита и личните предпочитания. Ако вече имате опит с нанасянето на бронзант, можете да го нанесете например с гъбичка. Ако сте начинаещи, препоръчваме да използвате голяма четка, с която да създадете естествен вид. Опитайте бронзанта Catrice или бронзиращите пудри L’Oréal Paris или NYX Professional Makeup и се насладете на ярък слънчев тен!