Преминете към основното съдържание

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Професионална грижа в областта на денталната хигиена, революционно съдържание и отлични резултати – MEDIBLANC винаги осигурява усещане за перфектно чисти зъби и надеждна защита на цялата устна кухина.

Иновационните рецепти на пастите за зъби MEDIBLANC са разработени за всички типове четки за зъби и за всички възрастови групи. Не съдържат добавен пероксид или флуор, пенят се по-малко и са слабо абразивни. Тяхно изключително качество е високото съдържание на 100% натуралния минерал хидроксиапатит. Той представлява 97% от естественото съдържание на емайла и до 70% от зъбното вещество. Когато е част от пастата за зъби той значително ускорява процеса на естествената реминерализация на зъбите и за разлика от флуора поправя и дълбоки пукнатини чак до дентина. Свързва протеините на бактериите на зъбната плака и по този начин улеснява освобождаването ѝ от емайла на зъба.

Продължителното и трайно използване на пастите за зъби MEDIBLANC допринася също за намаляване на чувствителността на зъбите и възстановяване на естествения бял цвят на емайла. Подарете си усещане за перфектно чисти зъби всеки ден.

пълен текст скрий текста