Remington

Повечето от вас може би свързват името на марката Remington с пресите за коса. Но знаете ли, че всъщност продуктовата гама на марката не спира до там?

Компанията Remington е световен лидер в личната грижа. Продуктите, които предлага на пазара са широко разпространени и удобни за потребителя. Именно затова са предпочитани от милиони клиенти по целия свят.

Най-продавани

Основаването на Remington

Марката Remington стартира продажбата на продукти за лична хигиена през 1937г. Remington е дъщерно дружество на Spectrum Brands и Oak Hill Capital . Първите продукти за лична хигиена, продавани от ремингтон, били електрическите самобръсначки. Години по-късно марката продава доста по-разширена продуктова гама електроуреди за мъже и жени.

Продукти с марката Remington

 • Преси за коса
 • Маши за коса
 • Сешoари
 • Машинки за подстригване
 • Тримери
 • Фотоепилатори
 • Електрически съмобръсначки
 • Епилатори и др.

Електроуреди за жени

Преси за коса Remington

Това е категорията с най-продавани продукти на марката. Почти всеки фризьор е използвал поне една Remington преса за коса. Има голямо разнообразие от преси за всеки тип коса, както и различни по вид – преси за изправяне, кърдици или преси за вафлички. В сайта на Notino ще откриете подробнa характеристикa на всяка ремингтон преса, което ще улесни избора ви на точната преса за вас.

Обърнете внимание, че някои модели преса за изправяне на коса имат извити плочи, което позволява да се използват и за направaта на къдрици. Лесно и удобно е вместо да инвестирате средства за два отделни уреда, просто да се съобразите с вида на плочите, ако искате да правите вълни на косата си. Пестите средства и място!

Най-продавани са моделите:

 • Преса за коса Remington s6500 – Този модел ремингтон преса може да се използва както за изправяне на косата, така и за направата на вълни. Удобна и лесна за употреба е с LED дисплей, на който можете да видите температурата.
 • Преса за коса Remington s3500 – Един от най-продаваните модели преса remington с керамични плочи и функция за автоматично изключване след дълга неактивност. Удобно нали? Тъй като често се случва да забравяте пресата включена след като сте излезли и се налага отново да се върнете, за да я изключите. Вече не е необходимо!
 • Преса за коса Remington s9600 – Често срещана remington преса във фризьорските салони. Керамичните плочи се нагряват равномерно и осигуряват на косата ви необходимата защита при термична обработка. С този продукт не се нуждаете от повторно минаване на един и същи кичур коса, което знаете е много вредно за косата.
 • Преса за коса Remington keratin therapy pro s8590 - Remington keratin therapy pro е преса за коса със сензор за топлинна защита и възможност за регулиране на температурата. Тези технологии, за които споменахме, не позволяват уреждането на косата и задържат необходимото количество влага в нея, за да не я изсушите прекомерно. В същото време може да ви гарантира дълготрайна стилизация и отлично права коса.

Иновативните технологии на Remington преса за коса

 • Перлена технология – Перленото керамично покритие на всяка преса за коса ремингтон подпомага изправянето на косата и го прави по-дълготрайно. Ако използвате и подходящите стилизиращи продукти ще се радвате на кристално права коса до следващото измиване.
 • Smart Pro технология – „Умната“ преса за коса Remington може сама да преценя количеството влага, останало в косъма и автоматично да нагласят необходимата температура за обработка на косата.
 • Thermaluxe технология – Това е технология за правилното разпределяне на топлината, която предпазва косата от изгаряне, за да се радвате на напълно здрава и красива коса.

Сешоари Remington

Сешоарите за коса Remington са изключително щадящи към косата. От всеки сешоар remington можете да очаквате да регулирате температурата на сушене. Освен топла струя професионалният сешоар ремингтон има и студена струя, за да можете да фиксирате прическата си ,след като изсушите добре косата.

Маша за коса Remington

Разнообразна е серията маши за коса Remington. Можете да използвате маша за коса за по-едри къдрици, или пък да закупите маша с по тънък цилиндър, за по-ситни къдрици. Професионалистите от Remington са се постарали да предложат уред за всички нужди на своите клиенти.

Епилатор Remington

Ще ви гарантира максимално безболезнено обезкосмяване. Важна функция на епилатора е да изскубва косъмчетата и с корена, за да се радвате дългосрочно на гладката си кожа.

Фотоепилатор Remington

При правилна употреба на фотоепилатора, той може да ви осигури красива и гладка кожа за години наред. За целта обаче е необходимо да прочетете инструкциите за употреба и стриктно да спазите срока и броя на процедурите, които трябва да направите. Този електроуред може да бъде използван както от жени, така и от мъже.

Електроуреди за мъже

Машинка за подстригване Remington

Много често ще срещнете във фризьорските салони професионална машинка за подстригване на марката.

Bestseller! Ако искате да закупите машинка за подстригване за лична употреба, то разчитайте на комплекта Remington pg6130. С нея можете да подстригвате и брадата си. Комплектът съдържа и самонаточващи се ножчета, сменяеми приставки и зарядно устройство.

Тримери Remington

Все по-често мъжете използват тримери в ежедневието си. Удобни са за подстригване на косъмчета в носа и ушите, както и да оформите веждите си, бакенбардите и брадата. Remington предлагат хигиенични тримери, които можете да миете след всяка употреба.