Skip to main content

Балсами за коса

Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
Подаръци и промоции
Oценка
  •   153
  •   22
  •   7
  •   4
Най-продавани

Балсами и кондиционери за коса

И вашата коса ли е увредена, трудна за разресване и без блясък? Включете в рутината си кондиционер за коса – страхотният помощник, който връща красотата и здравия вид на косата. А ако имате нужда от мигновена защита, заложете на балсам за коса, който веднага ще я върне във форма!

Кога и защо да използваме балсами за коса?

Добре е да използвате балсам за коса винаги след като измиете косата си с шампоан. Шампоанът всъщност отваря структурата на косъма, а балсамът е тук, за да я затвори и да изглади косъма. Освен това предпазва косата ви от механично увреждане и изсушаване, придава ѝ по-голям блясък и улеснява разресването ѝ.

А как да изберем най-добрия балсам за коса? Винаги го правете според типа коса или според ефекта. Сухата коса без блясък ще оцени най-вече хидратиращия балсам за суха коса. Балсамът за къдрава коса ще се погрижи за красивата структура и еластичност на вълните на косата ви. Мазната коса има нужда от подхранване без утежняване, а русите дами ще оценят изсветляването.

Специални типове балсами

  • Балсам без отмиване за коса: Пести времето ви и се справя с недостатъчния блясък и заплетената коса. Най-харесван е балсамът в спрей без отмиване. Достатъчно е да го напръскате в косата, да срешете и сте готови.
  • Натурален балсам: Дайте на косата си максимална грижа без химия. Косата ще бъде красива, здрава, ароматизирана, а освен това, няма да застрашите природата.
  • Шампоан и балсам 2 в 1: Двойна грижа в един продукт за всеки, който пести време и място в банята.

Как да използваме балсами за коса

  1. Нанасяйте балсама винаги след като изплакнете шампоана.
  2. Най-добре е да започнете около 2 до 3 см от корените и да продължите по дължината на косата.
  3. Оставете балсама да подейства в косата ви за времето, посочено от производителя. Тук не важи правилото повече време = по-добър ефект. Всъщност балсамът за коса действа мигновено.

Балсам за коса или кондиционер?

Понятията кондиционер и балсам често взаимно се заменят. Докато кондиционерът обаче действа основно по повърхността на косата, балсамът за коса би трябвало да означава продукт, който прониква дълбоко в структурата на косата и се справя с по-сериозни проблеми.

Изберете най-добрия балсам за коса, оцветяващ балсам за коса, професионален балсам за коса от световноизвестните марки за козметика за коса Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken и много други.