Ултразвуков дифузер

Арома дифузери
Избрали сте
  • Ултразвуков
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Подаръци и промоции
Oценка
  •   1
Най-продавани

Съвременен аксесоар, който ароматизира вашия дом и издига вида на интериора на по-високо ниво! Ултразвуковият дифузер равномерно освежава и почиства въздуха в помещението и благодарение на ароматното или етерично масло създава приятна атмосфера. Точно по ваш вкус! Изберете на notino.bg ултразвуков дифузер THD, Bloomy Lotus или Mr & Mrs Fragrance и се наслаждавайте на любимия си аромат.

Предимства на ултразвуковия дифузер

  • Ароматизира помещението.
  • Допълва вида на интериора.
  • Овлажнява въздуха.

Как работи ултразвуковият арома дифузер?

За разлика от класическия арома дифузер звуковият действа на принципа на превръщането на водата в пара с помощта на ултразвукови вълни. Парата овлажнява въздуха и същевременно благодарение на етеричните масла ароматизира цялото помещение. Етеричните масла, който свързват свободните радикали, помагат също за прочистване на въздуха. Освен това някои звукови дифузери стимулират и другите сетива, използвайки терапия с приглушена светлина, или пък пускат любимата ви музика.

Ултразвуковият арома дифузер е максимално тих, затова е подходящ не само за хола и спалнята, но и за офиса или за салони за масаж и центрове за йога.

Наслаждавайте се на комфорт, приятна атмосфера и ароматизирани помещения благодарение на дизайнерския дифузер, който ще допълни всеки интериор – той е елегантен и леко формален, но се произвежда и във формата на животни. Подходящ е и за детската стая.