Грижа за брадата

НАЙ-ДОБРИТЕ МАРКИ ЗА ВАШАТА БРАДА

Филтър
Най-продавани

Всичко необходимо за вашата брада

Грижете се за вашата брада с любов и опитайте качествената козметика за брада, предлагана на notino.bg! Брадата отново е на мода и добре оформената и поддържаната брада е визитка за всеки същински мъж, така че смело напред!

Грижата за брадата включва миене, подрязване, подхранване, сресване и финално оформяне. За идеално почистване на брадата от прах и други замърсявания ви предлагаме твърди сапуни и специални шампоани за брада.

След измиване брадата заслужава достатъчно подхранване, за което са предназначени предлаганите балсами и масла за брада. Те правят брадата приятно мека и хидратирана. 

Поддържайте правилната дължина на вашата брада с електрически тример за брада. За придаване на форма ползвайте четка и восък за брада.

На истинските любители предлагаме специални козметични комплекти за брада, които са отличен подарък за всеки мустакат мъж.

Изберете от нашата широка гама грижа за брадата на реномираните марки DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett и много други! При нас ще намерите само качествени продукти за брада.