Козметика за брада

Грижете се с любов за брадата си и опитайте качествената козметика за брада, която предлага Notino! Брадите днес са на мода и красиво оформената и изваяна брада е визитка на всеки достоен мъж, така че смело напред!

Грижата за брадата включва миене, подстригване, подхранване, сресване и финално прецизиране на формата. За отличното почистване на брадата от прах и други нечистоти ви предлагаме твърди сапуни и специални шампоани за брада.

След измиване брадата заслужава достатъчно подхранване, за което са предназначени предлаганите балсами и масла за брада. След нанасяне брадата е красиво мека и хидратирана.

Поддържайте желаната дължина с подходяща електрическа машинка за подстригване на брада. За финално оформяне ползвайте четка за брада и восък за брада.

На истинските любители предлагаме специални козметични комплекти за брада, които са отличен подарък за всеки мустакат мъж. Изберете от нашата широка гама грижа за брадата на реномираните марки DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett и много други! При нас ще намерите само висококачествени продукти за брада.

пълен текст скрий текста

Подредено от най- продаваните По азбучен ред По цена

12 3 9

12 3 4 5 9 Покажи следващ Nahoru