Преминете към основното съдържание

Curaprox

За марката Curaprox

Знаете ли, че здравите зъби и венци са от решаващо значение за цялостното здраве на нашето тяло? Швейцарската марка Curaprox определено го знае. Вече повече от 40 години се специализира в областта на денталната хигиена и нейните продукти просто дават резултат. Изпробвайте четките за зъби и другите висококачествени инструменти за грижа за зъбите, които хората по света обичат.

В сътрудничество с дентални специалисти още от 1972 г. марката създава най-доброто в грижата за устната кухина. Четката за зъби Curaprox е проста, но ефикасна и днес се смята за легенда. Обичайният найлон тук е заменен с екстра меки патентовани CUREN® влакна, отрязани равно и с голяма гъстота. Отделните видове четки се различават помежду си именно по гъстотата. Една от най-популярните четки е ултра фината Curaprox 5460, която е деликатна и към най-чувствителните венци.

Предлагат се също паста за зъби Curaprox или интердентални четки Curaprox, които с няколко движения довеждат почистването на зъбите до абсолютно съвършенство. Ако все още се колебаете, обърнете внимание на игривия разноцветен дизайн на четките и се насладете редовно на техните специални серии за Коледа или Свети Валентин.

 

пълен текст скрий текста