Пазаруването от нас е радост

Физически магазини с онлайн цени

Свързваме света на онлайн пазаруването с личното изживяване в нашите физически магазини, пълни с красота и аромати. Предоставяме ползите и от двете възможности. Можете да поръчате онлайн или лично да посетите нашия магазин и да тествате ароматите и козметиката и да ги закупите на същите цени както онлайн. Във физическия магазин можете също така да получите вашата поръчка, направена онлайн.

90 дни за връщане на продукт

С нас не е нужно да се опасявате от избора на парфюми и козметика. Ако покупката не отговаря на Вашите очаквания, може да върнете обратно към нас неупотребяван продукт и ние ще Ви възстановим цялата сума.

Тук сме за вас всеки работен ден

Не знаете, какви продукти да си изберете, нуждаете се от консултация или искате да получите допълнителна информация? Не се колебайте да се свържете с нас. На ваше разположение сме всеки работен ден, от понеделник до петък. Може да ни изпратите имейл или да се свържете с нас по телефона.

55 000 продукта от 1 150 марки в наличност

Ние предлагаме най-богатия избор на парфюми и козметика онлайн. Повече от 55 000 продукта от 1 150 марки. Цялостен асортимент на парфюми, козметика за лице, продукти за коса, гримове, дермокозметика и други артикули от цяла Европа и целия свят. И освен това, всичко имаме в наличност в собствени складове, така че не се налага нищо да изчаквате и ние ще изпратим Вашата поръчка веднага.

Само оригинални продукти

В нашата онлайн парфюмерия ще намерите единствено оригинални висококачествени продукти.  Сътрудничим само с дистрибутори от Европа и САЩ.

Обичаме работата си

Пристрастени сме към парфюмите и козметиката. Обичаме да ги тестваме, да ги използваме, следим тенденциите и новите продукти и по този начин знаем всичко за тях. Професионалните консултации не са проблем за нас.
Освен това, имаме за вас много интересни статии от света на красотата, съвети, как да използваме различни продукти, или как да постигнете собствен стил и "look". И тъй като обичаме игрите, може да печелите при нас страхотни награди.