Молив за очи

Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   34
  •   5
  •   2
Най-продавани

Молив за очи

Подчертайте погледа си с най-добрия молив за очи! Без значение дали търсите бял молив за очи за озаряване на погледа, каджал за опушен грим или водоустойчив молив при лошо време, при нас със сигурност ще си изберете.

Как да избираме молива за очи?

Важна е твърдостта на молива. По-твърдият класически молив за очи замества класическата очна линия и с негова помощ придавате прецизна форма. Обратното – по-мекият каджал лесно се размазва и можете да го използвате за опушен грим. Обикновено линиите, изрисувани с каджал, са по-изразителни и издържат по-дълго.

Подготвяте се да ходите на басейн или да излезете навън, докато вали? Значи трябва да заложите на водоустойчив молив за очи, който водата и сълзите няма да размажат. Допълнете с водоустойчива спирала и вече имате грим, който няма да ви предаде. За чувствителни очи изберете хипоалергенен молив за очи, който не съдържа потенциално дразнещи вещества.

Цветове на моливите за очи

След като прецените кой тип молив е най-добър за вас, следва да изберете цвят:

  • Черният молив за очи е класика. Само с едно движение с него ще сътворите наистина омагьосващи очи.
  • Кафявият молив подчертава очите по-леко, в сравнение с черния. С него ще постигнете естествен вид, а освен това той е подходящ за блондинки.
  • Белият молив за очи увеличава визуално окото. Използвайте го, например, във вътрешното ъгълче на окото, или като линия на долния клепач.
  • Розовият, зеленият или синият молив за очи ви позволяват да експериментирате и да отпуснете юздата на фантазията си. Искате цветен грим, но нямате подходящ молив? Използвайте тясна четка за грим и оформете линията с помощта на цветни сенки за очи.

Какво задължително трябва да имате?

Прецизната линия е най-важна! Не забравяйте за острилката за молив за очи, която му придава перфектната острота. Сред предложенията ни ще намерите и моливи за очи с острилка.

Изберете нов молив за очи Clinique, Rimmel или Bourjois и се наслаждавайте на съвършен грим, с който ще очаровате всички!