Преминете към основното съдържание

Мнения на клиентите на Notino

Още от 2004 г. се опитваме да правим Европа по-красива, а доверието и удовлетвореността на нашите клиенти за нас винаги са на първо място. Станете един от нашите 13 милиона доволни клиенти в 24 страни по света. Можете да прочетете реалните им впечатления на сайта Trustpilot.

Оценка на notino.bg, на която можете да се доверите

Дали нашите услуги са на най-високото възможно ниво? Дали Notino продава оригинални стоки? В Trustpilot ще откриете рецензии за магазина notino.bg, както и мнения за парфюмите и козметиката от нашия асортимент – и всичко това от реални клиенти, включително редица дерматолози, фризьори, козметички и блогъри, които използват нашите продукти всеки ден и за които най-високото качество е задължително.

Вашето мнение за Notino ни интересува

Само благодарение на вашите рецензии можем да разширяваме и подобряваме услугите и продуктите си. Затова бихме искали да ви помолим да дадете оценка на следващата си покупка и така да помогнете и на другите клиенти да направят своето решение. Защото всяко мнение е от значение!

Вижте всички мнения за Notino на Trustpilot.

Notino мнения

Имате ли въпроси? Пишете ни.
С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.