Преминете към основното съдържание

Как става събирането на рецензии за продуктите в Notino?

Има няколко начина дадена рецензия да стигне до нашия уебсайт:

Когато закупите нещо от нас и след време сами решите да напишете рецензии за отделните продукти. Това е най-често срещаният начин дадена рецензия да стигне до нашия сайт. Същевременно известно време след покупката ние ви изпращаме имейл с покана да напишете автентична рецензия за даден продукт. Ние проверяваме съхранените на уебсайта рецензии в историята на покупките на потребителя и ако клиентът действително е закупил от нас съответния продукт, маркираме рецензията като: Проверена.

 

При нас можете да пишете рецензии и за продукти, които не сте закупили от нас, а от друго място. Ние обаче не можем да гарантираме автентичността на такива рецензии. Това важи и за рецензиите, написани преди 28 май 2022 г., които също оставяме без обозначение, тъй като не можем да гарантираме тяхната автентичност.
 

 

На инфлуенсърите и тестърите изпращаме подаръчни опаковки с безплатни продукти. Те ги изпробват от наше име и ако сами пожелаят, пишат рецензии за тях. Тези рецензии обозначаваме като: Подарък.

Ние по никакъв начин не редактираме рецензиите на нашите клиенти. Единственото изключение се отнася за агресивни и използващи пошъл език оценки, които директно изтриваме. За щастие обаче, те не са много.
 
Искате да опитате да напишете рецензия? Влезте в профила си, кликнете върху раздела „Закупени продукти“ и изберете продукт, за който искате да напишете оценка, или го потърсете директно в нашия електронен магазин след влизането в профила.
 
От 28 май 2022 г. посочваме произхода на всяка рецензия и дали тя е проверена. По-старите рецензии може да са, а може и да не са 100% автентични.