Преминете към основното съдържание

За нас

Ние от Notino вярваме, че красотата трябва да бъде достъпна за всеки, защото красотата има силата да вдъхва увереност и да преобразява хората. Когато хората се чувстват красиви, им е по-лесно да постигнат целите си и да направят света около себе си по-красив.


С вас сме вече 17 години

Нашата история започна през 2004 г. в Чехия. Още тогава нашата цел вече беше да направим Европа по-красива. Всичките 16 милиона наши щастливи клиенти са доказателство за нас, че сме на прав път. В същото време това е и огромен ангажимент. Ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, да избираме за вас най-добрите продукти и да ги доставяме възможно най-бързо, да бъдем винаги на ваше разположение и да превърнем пазаруването в едно уникално изживяване. Ангажимент да продължим заедно по пътя си, за да направим красотата по-достъпна. При всеки повод. Навсякъде по света.


Ние предлагаме широк асортимент от парфюми и козметика на страхотни цени

Благодарение на вас през тези 17 години се превърнахме в онлайн-магазина с най-богат асортимент от парфюми и козметика в Европа. Днес при нас можете да изберете от 82 000 уникални продукта на 1400 глобални и по-малки локални марки. Ние непрекъснато работим за това да осигуряваме нови и по-добри оферти за вас. Вие сте закупили 55 милиона продукта от нас само през последната година.
Посетете ни в нашите магазини

Измина доста време, откакто бяхме просто онлайн магазин. Постепенно разширяваме своята верига физически магазини, където нашите бюти консултанти винаги ще ви посъветват как да изберете точно това, от което се нуждаете, и ще се радват да ви покажат нашите текущи бестселъри и нови продукти. От самото начало се стремим да бъдем в крак с най-новите технологии. Днес ние използваме модерни технологии и в нашите магазини, като по този начин свързваме света на онлайн пазаруването с личното преживяване. Можете да намерите нашите магазини в столиците и големите градове в България, Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Австрия, Румъния и Украйна.


Изпращаме до 140 хиляди пакета на ден

Винаги се стараем да предлагаме най-подходящите продукти. В същото време нашата цел е да ви ги доставим благополучно и възможно най-бързо. Благодарение на собствените ни технологии, перфектния мениджмънт на логистиката и дистрибуционния център, средното време, необходимо на вашата поръчка да потегли към вас, е два часа. Ние сме способни да изпратим до 140 хиляди пакета на ден. Просто за информация, миналата година доставихме до вас 12 милиона пакета.


Винаги сме тук за вас

Удовлетворението на нашите клиенти винаги е било и винаги ще бъде наш основен приоритет. Всеки ден над 1300 наши служители работят, за да гарантират, че всичко върви гладко като швейцарски часовник. Ние говорим 19 езика и работим седем дни в седмицата, така че можем да ви помогнем с подбора на продукти и техническите проблеми по всяко време.

За нас вие винаги ще бъдете на първо място. А и ние често сме вашият избор №1.

В Чехия и Словакия гласувахте за нас в различни конкурсни категории като най-добрия онлайн магазин в конкурса ShopRoku. В допълнение към това получихме наградата за популярност в категорията Красота и Здраве. Ние също така сме най-популярният онлайн магазин в категорията Красота и Здраве в Унгария, както и най-добрият онлайн бюти магазин според класацията Zaufanych Sklepów в Полша.