Преминете към основното съдържание

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Задава модните тенденции в коафьорството, работи с най-добрите фризьори в света и намира място зад кулисите на модните ревюта в Париж, Ню Йорк, Лондон и Милано. Това е L'Oréal Professionnel, водеща марка за професионална козметика за коса с френско ДНК.

Историята на L'Oréal Professionnel води началото си от далечната 1909 г., когато френският химик, Ожин Шулер (Eugène Schueller), открива първата нежна боя за коса и създава марката, която дава възможност на много хора по света да се докоснат до духа на Париж. От 2012 г. L'Oréal Professionnel е официален партньор на Седмицата на модата в Париж, а на модния подиум е от много години насам. Учените в лабораториите на L'Oréal непрестанно разработват нови революционни технологии и ексклузивни услуги, благодарение на които марката е винаги една стъпка пред всички останали.

Широката гама продукти в портфолиото на L'Oréal Professionnel включва шампоан L’Oréal Professionnel за всеки тип коса, професионални продукти за оформяне на косата, продукти за дълбоко подхранване на увредена коса и естествена грижа L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Осигурете на косата си продуктите за грижа косата L'Oréal Professionnel, които са предпочитани от фризьорите по целия свят.

пълен текст скрий текста