L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Задава модните тенденции в коафьорството, работи с най-добрите фризьори в света и намира място зад кулисите на модните ревюта в Париж, Ню Йорк, Лондон и Милано. Това е L'Oréal Professionnel, водеща марка за професионална козметика за коса с френско ДНК.

Историята на L'Oréal Professionnel води началото си от далечната 1909 г., когато френският химик, Ожин Шулер (Eugène Schueller), открива първата нежна боя за коса и създава марката, която дава възможност на много хора по света да се докоснат до духа на Париж. От 2012 г. L'Oréal Professionnel е официален партньор на Седмицата на модата в Париж, а на модния подиум е от много години насам. Учените в лабораториите на L'Oréal непрестанно разработват нови революционни технологии и ексклузивни услуги, благодарение на които марката е винаги една стъпка пред всички останали.

Широката гама продукти в портфолиото на L'Oréal Professionnel включва шампоан L’Oréal Professionnel за всеки тип коса, професионални продукти за оформяне на косата, продукти за дълбоко подхранване на увредена коса и естествена грижа L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Осигурете на косата си продуктите за грижа косата L'Oréal Professionnel, които са предпочитани от фризьорите по целия свят.

пълен текст скрий текста

L’Oréal Professionnel
Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   64
  •   8
Най-продавани