Blush

Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
 •   52
 •   2
 •   3
 •   1
Най-продавани

Ружове

Ружът или blush е невероятен помощник за лицето, който буквално може да направи чудеса с него. С помощта на руж за скули придавате на лицето си здрав вид, но можете и да коригирате формата на лицето или да свалите няколко години от възрастта си. Достатъчно е само да изберете правилния и да знаете как да го използвате.

Как да изберем нюанса на ружа

Можете да избирате нюанса на ружа по два начина: или според цвета на устните или според цвета на кожата на лицето и косата. В първия случай е по-лесно. Търсете руж с такъв нюанс, който възможно най-много да се доближава до естествения цвят на устните ви.

Във втория важи едно просто правило: по-светъл тип = по-светъл нюанс руж, по-тъмен тип = по-тъмен нюанс руж:

 • Блондинки: светлорозов или прасковен руж
 • Тъмнокоси дами: златистокафяв или винени акорди, тъмночервено и цвят сьомга
 • Червенокоски: кайсиев руж или пясъчен нюанс

Руж под формата на пудра или течен: Кой е на-добрият?

Винаги зависи от кожата на лицето ви. Ружът под формата на пудра е по-подходящ за смесена към мазна кожа, която успява леко да матира. Ако ви измъчва суха кожа през зимата или през цялата година, за вас ще е по-подходящ течен или кремообразен руж. Озарява кожата, без да подчертава несъвършенствата, а освен това спокойно може да се използва и като червило.

С какво да нанасяме руж Най-важен е изборът на правилна четка за грим. Ружът под форма на пудра нанасяйте с по-голяма, скосена четка. Целта е леко да напрашите лицето с ружа, за да може оттенъкът на цвета му да стане лек и въздушен. Прекаленото нанасяне създава неестествен, дори изкуствен резултат. Кремообразният руж се нанася най-добре с гъбичка за фон дьо тен.

Как да нанасяме руж

  1. Свийте устните си, за да изпъкнат скулите и нанесете ружа върху тях.
  2. Ако лицето ви е по-широко, нанасяйте ружа в посока от ухото към носа – вертикално и под наклон.
  3. Ако сте с по-тясно лице, нанасяйте ружа водоравно.
  4. Ако нанесете прекалено много руж, разнесете я с чиста четка и след това омекотете с още малко пудра.

Изберете от предложенията ни за практичен руж за скули, палитра ружове, руж за различни поводи или кремообразен руж със сочен ефект. Към ружа можете да добавите и хайлайтър или бронзант.