Гаранция за връщане на Вашите пари

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР БЕЗ ПОСОЧВАНЕ НА ПРИЧИНА (ВРЪЩАНЕ НА СТОКА)

Не сте направили правилен избор? В нашия магазин можете спокойно да избирате парфюми и козметика, без риск. При нас е възможно да направите отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина до 90 дни.

Кога мога да направя отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

Можете да ни върнете всяка стока, която сте закупили при нас. Изключение е стока, която:

  1. Е била приспособена или произведена според Вашите изисквания (например опаковка или гравиране)
  2. Поради хигиенични причини нейното връщане е невъзможно (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)

Също така не е възможен отказ от договор за покупко-продажба при подаръчна опаковка на стока, когато вече сме я опаковали за Вас.

Позволяваме си да Ви обърнем внимание, че съгласно закона Вие отговаряте за понижаването на стойността на стоката поради ползване на тази стока по друг начин, различен от познатите съгласно естеството, характеристиките и функционалността на стоката (например когато ползвате парфюм и след това, щом веднъж сте го пробвали). В такъв случай, можем да Ви върнем само пропорционална част от цената на продукта.

Как да постъпя при отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

В срок до 90 дни след получаване на стоката ни уведомете за решението си за отказ от договора за покупко-продажба. Най-добре е да се свържете с нас по електронната поща info@notino.bg или на тел. +359 24 928311. Можете да ползвате и примерния формуляр за Отказ от договор, който ще намерите тук.

Незабавно или не по късно от 14 дни от деня на отказа, изпратете стоката на адрес:

NOTINO.BG

Poste Restante

СКЛАД СПИДИ

кв./жк. Южна промишлена зона

бивш з-д БДИН МЕБЕЛ

гр. Видин 3700.

Ще Ви възстановим покупната цена в рамките на 14 дни от датата на отказа. В съответствие със закона можем да изчакаме с възстановяването на сумата, докато не получим върнатата от Вас стока. В случай, че направите отказ от договор през първите 14 дни от получаването на стоката, имате право на възстановяване на разходите за доставка на стоката на стойност, отговаряща на най-евтиния начин за доставка на стоки.

Контакти

Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси, които имате по отношение на отказ от договор без посочване на причина. За тази цел се свържете с нас по електронна поща info@notino.bg или на тел. номер +359 24 928311.

Имате ли въпроси? Пишете ни.

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.