Преминете към основното съдържание

Гаранция за връщане на Вашите пари

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР БЕЗ ПОСОЧВАНЕ НА ПРИЧИНА (ВРЪЩАНЕ НА СТОКА)

Не сте направили правилен избор? В нашия магазин можете спокойно да избирате парфюми и козметика, без риск. При нас е възможно да направите отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина до 90 дни.

Регистрираните клиенти имат възможност да предявят връщане на продукт директно през своя клиентски акаунт.

Как да постъпя при отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

В срок до 90 дни след получаване на стоката ни уведомете за решението си за отказ от договора за покупко-продажба. Ако във връзка със сключването на договора сте получили от нас допълнителна стока („подарък“), трябва да се върне и този подарък. Най-добре е да се свържете с нас по електронната поща [email protected] или на тел. +359 24 928311. Можете да ползвате и примерния формуляр за Отказ от договор, който ще намерите тук

Регистрираните клиенти имат възможност да предявят връщане на продукт директно през своя клиентски акаунт. В раздел Мои поръчки изберете продуктите, за които искате да предявите рекламация. Можете да изпратите продуктите с куриер или да ги върнете в нашия магазин. Във Вашия акаунт можете да проследявате статуса на Вашата рекламация. 

Незабавно или не по късно от 14 дни от деня на отказа, изпратете стоката на адрес:

Notino, Sofia – Paradise Center, бул. Черни връх № 100, ниво -1, 1407 София

Ще Ви възстановим покупната цена в рамките на 14 дни от датата на отказа. В съответствие със закона можем да изчакаме с възстановяването на сумата, докато не получим върнатата от Вас стока. В случай, че направите отказ от договор през първите 14 дни от получаването на стоката, имате право на възстановяване на разходите за доставка на стоката на стойност, отговаряща на най-евтиния начин за доставка на стоки.

Кога мога да направя отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

Можете да ни върнете всяка стока, която сте закупили при нас. Изключение е стока, която:

  1. Е била приспособена или произведена според Вашите изисквания (например опаковка или гравиране)
  2. Поради хигиенични причини нейното връщане е невъзможно (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)

В случай че изберете стоката ви да бъде опакована като подарък или екологично, договорът за услугата подаръчна или екологична опаковка не може да бъде прекратен, когато стоката вече е опакована и следователно услугата е предоставена. Бихме искали да Ви предупредим, че опаковаме стоката незабавно след извършване на поръчката.

Също така не е възможен отказ от договор за покупко-продажба при подаръчна опаковка на стока, когато вече сме я опаковали за Вас.

Позволяваме си да Ви обърнем внимание, че съгласно закона Вие отговаряте за понижаването на стойността на стоката поради ползване на тази стока по друг начин, различен от познатите съгласно естеството, характеристиките и функционалността на стоката (например когато ползвате парфюм и след това, щом веднъж сте го пробвали). В такъв случай, можем да Ви върнем само пропорционална част от цената на продукта.

Контакти

Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси, които имате по отношение на отказ от договор без посочване на причина. За тази цел се свържете с нас по електронна поща [email protected] или на тел. номер +359 24 928311.

Имате ли въпроси? Пишете ни.
С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.