Самобръсначки и ножчета за бръснене

Най-продавани

Ножчета за бръснене и самобръсначки

Избръснете се бързо, лесно и прецизно. На notino.bg ще намерите най-добрите ножчета за бръснене, самобръсначки със сменяема глава и еднократни самобръсначки за мокро бръснене Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett и други доказани марки.

Каква ръчна самобръсначка за мъже да изберем?

  • Самобръсначки за еднократна употреба: Самобръсначките за еднократна употреба ще бъдат оценени от господата, които се бръснат много рядко, и не искат да харчат пари за машинка за бръснене или резервни ножчета. Еднократните самобръсначки за мъже са леки, сглобяеми и не изискват никаква грижа.
  • Класическа самобръсначка с ножчета: Металната самобръсначка с ножчета се използва с пяна за бръснене. Тя ще ви избръсне наистина гладко и прецизно. По-качествените самобръсначки отстраняват дори и мъртвите кожни клетки! Едно ножче за бръснене е подходящо за 5 до 7 бръснения.
  • Самобръсначка със сменяема глава: Мъжките самобръсначки със сменяеми ножчета са с практичен дизайн и благодарение на въртящата се глава, бръснат безопасно, дори и в рисковите зони. Самата самобръсначка може спокойно да издържи и с години, но ножчетата за бръснене трябва да се сменят след няколко седмици.

Как правилно да избръснем брадата и мустаците си в 4 стъпки

  1. Намокрете лицето си с топла вода и нанесете сапун, пяна или гел за бръснене.Така самобръсначката ще се плъзга по-добре по кожата.
  2. Бръснете се с леки, внимателни движения. Започнете с чувствителните зони, врата и брадичката, след това избръснете лицето и мустаците.
  3. Изплаквайте ножчетата в процеса на бръснене и ако е необходимо, отново нанесете продукт за бръснене.
  4. Върху гладко избръснатото и измито лице нанесете хидратиращ крем или афтършейв.

Не ви заинтригува нито самобръсначката със сменяеми ножчета, нито еднократните ножчета за бръснене? Съществуват и други начини да имате гладко лице. Опитайте електрическа самобръсначка, която ефективно ще ви отърве от брадата, или бръснач, за любителите на класическото бръснене.