Освежители за въздух и текстил

Най-продавани

Освежител за стая

Насладете се на любимия си аромат навсякъде и по всяко време. Освежителите за въздух успяват да омагьосат приятна атмосфера във всяко пространство. Сред нашите предложения ще намерите ароматизатори за въздух, аромати за пране, гардероб и пералня и ще изберете любимия си аромат, който ще ви съпровожда през целия ден!

Как да изберем освежител за въздух за дома

Избирайте типа на освежителя според начина и мястото на използване. Какво искате да ароматизирате – бельото, тоалетната, гардероба или голяма стая?

  • Ароматните перли са подходящи за ароматизиране на по-малки помещения, като банята, гардероба или антрето.
  • Ароматите за гардероб или шкаф за бельо придават ухание на дрехите ви, дори и когато вече е изчезнал ароматът на омекотителя за пране. Освен това освежават дрехите, ако точно в момента не успявате да ги изперете. Опитайте ароматни торбички за гардероб, ароматизирани карти и други освежители за текстил.
  • Ароматизаторът за въздух успява да създаде уют и да освежи всяко пространство. Не е необходимо да използвате само спрей за дома, стилно решение е и арома дифузерът, който изпълнява ролята и на декорация.
  • Ароматите за пералня придават на прането интензивен аромат. Разликата ще усетите веднага, щом отворите пералнята.
  • Освежителите за тоалетна, накратко казано, са необходимост. Най-харесвани са освежителите за въздух в спрей. Но чудесно изпълняват работата си и гел възглавничките или ароматните карти.

На notino.bg ще намерите цветни, плодови, гурме, освежаващи и билкови аромати, от които да изберете най-добрия – според предпочитанията, настроението или повода. Обгърнете се с успокояващ аромат на лавандула, сладко ухание на ванилия или романтични нотки на жасмин!

Нашият съвет: Търсите модерен начин да ароматизирате дома си? Опитайте електрически освежител за въздух, който освен всичко, служи и като дизайнерски аксесоар. Заложете на качествен ултразвуков дифузер или на електрически арома дифузер.

Е, кой освежител за пране или за въздух ще изберете вие?