Skip to main content

Лавандулова вода

Лавандулова вода
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Тип кожа на лицето
Oценка
  •   3
Най-продавани

Открийте невероятните ползи от лавандуловата вод

Дори самият аромат на лавандулата оказва благотворно влияние върху сетивата ни. Но лавандуловата вода може много повече и ще се превърне във ваш многофункционален помощник в грижата за кожата на лицето, косата и цялото тяло!

Лавандулова вода: употреба

  • Можете да я напръскате върху лицето или тялото за освежаване и хидратация през деня.
  • При изгаряне на кожата на слънце напръскайте върху засегнатото място за успокояване.
  • Подходяща е и за премахване на грим. Достатъчно е да напръскате малко количество лавандулова вода върху памучен тампон и да изтриете с него остатъците от грима.
  • Използвайте и върху заплетена коса, за да улесните разресването ѝ.
  • Нанесете няколко капки лавандулова вода в скалпа и направете нежен ароматен масаж на главата.

Лавандулова вода за лице

Лавандуловата вода озарява уморената кожа, тонизира я и старателно я почиства. Тя е невероятна превенция против акне и незаменим помощник за успокояване и охлаждане на кожата след излагане на слънце. Можете да я използвате и в компреси за очите или чувствителните места по кожата.

Лавандулова вода за коса

Лавандулата е подходяща за всички типове коса. Придава ѝ невероятен аромат и я дарява със здрав блясък. Справя се и с пърхота. За суха и късаща се коса без блясък си направете маска за коса от лавандулова вода, банан, рициново и кокосово масло. След 90 минути изплакнете косата и я измийте с шампоан.

Лавандулова вода при акне

Лавандуловата вода е идеалният избор при акне. Използвайте я редовно върху разгримирана и почистена кожа. Намокрете памучен тампон с лавандулова вода и не изплаквайте. Проявите на акне се успокояват и състоянието на кожата цялостно се подобрява. За силно акне се препоръчва през целия ден да използвате лавандулова вода в спрей.

Обичаме лавандулата! Затова при нас ще намерите стотици ароматни продукти от био лавандулова вода, през лавандулово масло, до лавандулови парфюми. Достатъчно е само да изберете.