Преминете към основното съдържание

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro

Обичай и се гордей с това, което имаш. Става дума за тялото и за начина, по който гледа на него бразилската култура. Американската марка Sol de Janeiro се вдъхновява именно от това възприятие за тялото. Възхвалява всичко, което е уникално и изпълнено с радост. Sol de Janeiro козметиката е бразилската красота, която няма никакви правила или формални дефиниции. Това са парфюми и продукти за грижа за кожата на лицето, тялото и косата, които ви обичат, а като отплата вашето тяло и вие също ще ги обикнете.

 

Марката Sol de Janeiro се появява през 2015 г., когато основателката ѝ – Heela Yang (Хийла Йънг), заедно с бъдещия креативен директор Marc Caprа (Марк Капра), формулира философията на козметиката Sol de Janeiro. Обичайте тялото си такова, каквото е, грижете се за него и показвайте пред всички предимствата му. Точно това въплъщава и първият им продукт изобщо – крем Sol de Janeiro Bum Bum. Макар да можете да го използвате върху цялата кожа, появата му е вдъхновена от съвсем конкретна част на тялото – обичаното, дори почитано дупе, за което бразилците се грижат така, както никой друг по света. А защо да не поглезите цялото си тяло с тази омекотяваща, стягаща и ароматна грижа?

Открийте и вие марката Sol de Janeiro, която ще ви отведе в слънчева Бразилия и ще създаде радостното усещане за безкрайно лято. Не пропускайте емблематичния крем Brazilian Bum Bum Body Butter, нито колекцията аромати Sol de Janeiro Brazilian Crush. Според основателите на марката е важно да се докоснеш до всички сетива и точно такава е бразилската красота. Парфюмът Sol de Janeiro е чувствен, сетивен и радостен и въплъщава това, което бразилците наричат „cheirosa“, ухаещ вкусно. Ето защо опитайте и вие аромата Sol de Janeiro Cheirosa 71. Със сигурност си струва да се спомене и кремът за тяло Coco Cabana Cream Sol de Janeiro, който ще овлажни и най-сухата кожа.

пълен текст скрий текста