Преминете към основното съдържание

Козметика Clinique

За марката Clinique

Разработена от дерматолози козметика за лице и декоративна козметика с ефективни, безопасни и клинично проверени съставки. При производството на продуктите си американската марка Clinique избягва използването на алергени и съставки, предизвикващи раздразнение, като по този начин предотвратява възможното увреждане на кожата. Резултатът е първокласен, хипоалергенен грим и грижа, която радва кожата на лицето ви.

Марката Clinique се появява през 1968 г., когато започват да се продават първите продукти от сериите грижа за кожата на лицето и тялото. От самото начало е важно комбинирането на ефективните съставки въз основа на най-новите научни постижения, за да се постигне максимален ефект без раздразнение. Козметиката Clinique е непарфюмирана, без фталати, преминава строги тестове за алергии, затова е подходяща дори за най-чувствителната кожа на лицето.

Опитайте и вие козметиката, чиито съставки непрестанно се изследват в сътрудничество с учени, изследователи, лекари и сертифицирани дерматолози, за да се гарантират максимални резултати без раздразнение. Освен декоративната козметика и продуктите за лице и тяло, си струва да се обърне внимание и на ароматите Clinique, сред които ще откриете идеалния Clinique парфюм за себе си и за своите близки. Дамите ще бъдат впечатлени от парфюмната вода Clinique Happy, пълна с цветни и плодови нотки, а господата – например от тоалетната вода Clinique Happy for Men, скрила в себе си ухание на цитруси.

пълен текст скрий текста