Преминете към основното съдържание

Moroccanoil

За марката Moroccanoil

Качествена козметика за коса с първокачествено арганово масло, което, заради полезните си свойства, не без основание бива наричано „мароканско злато“. Това е емблематичната марка Moroccanoil, чиято грижа Moroccanoil Treatment под формата на подхранващо масло се е превърнала в легенда в света на терапиите за коса.

Историята на марката Moroccanoil води своето начало от Израел, където Кармен Тал, по-късно съосновател на компанията, отива на екскурзия. По това време косата ѝ е увредена от боядисване, затова Кармен решава да посети местен салон за красота, където се заели да се погрижат за косата ѝ със специална терапия с масла. Резултатът толкова впечатлил Кармен, че тя веднага попитала фризьора какъв продукт е използвал. Тайната била в изключително ценното масло, получено от плодовете на ендемичното за Мароко арганово дърво с трънливи клони. В този момент се ражда идеята за марка, която днес помага на жени от цял ​​свят да се сдобият с видимо по-красива коса.

Опитайте легендарното масло Moroccanoil Treatment, което придава мекота на косата, укрепва косъма и се грижи за цъфтящите краища, шампоана за обем Moroccanoil Volume, хидратиращата серия грижа за косата Moroccanoil Hydration или балсама за увредена коса Moroccanoil Repair. Внимание заслужават практичният сух шампоан на марката, който ще ви спаси, когато нямате време да измиете косата си, а също и тониращата маска Moroccanoil Color Depositing. Кремът Moroccanoil Curl Defining Dream е предназначен за дамите с къдрави и чупливи коси – с негова помощ вълните ще бъдат още по-красиви.

пълен текст скрий текста