ПАРФЮМИ Hugo Boss

ЗА МАРКАТА Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност. Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти.

Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

пълен текст скрий текста

Най-продавани

Hugo BOSS: Бъдете начело на своя стил

 Днес е трудно да се намери човек, който да не познава марката Hugo Boss. За близо 100 години от началото на своето съществуване, когато компанията е все още малка и за нея работят едва 20 шивачи, днес Hugo Boss е моден гигант и един от лидерите в света на облеклото и парфюмите от висок клас. За Hugo Boss работят почти 15 хиляди служители в повече от 127 страни по света.

Марката Hugo Boss се грижи за широкото си портфолио и безупречното качество на продуктите си и спазва обещанието си, че клиентите на марката ще бъдат облечени перфектно във всяка ситуация. Независимо от това дали става дума за костюм Hugo Boss, ботуши Hugo Boss, мъжки или дамски парфюми, всички модни продукти под марката Hugo Boss изпълняват всички изисквания на клиентите. Тайната на успеха на Hugo Boss започва в немския град Метцинген, където преди години започва да се пише историята на марката.

История на марката Hugo Boss

Хуго Фердинанд Бос (Hugo Ferdinand Boss) се ражда на 8 юли 1885 г. и е петото дете на Хайнрих Бос и съпругата му, Луизе, които имат собствен магазин за бельо. През 1924 г. дизайнерът Хуго Бос отваря своя завод за производство на облекло. Той наема 20-30 шивачки и производството на марката Hugo Boss се фокусира върху цялостния моден продукт.

Въпреки всички световни събития, които повлияват или дори насочват в определена посока развитието на марката през годините, Hugo Boss оцелява и до днес. А може би именно това превръща марката Hugo Boss в силата, която познаваме днес.

Hugo Boss като HUGO и BOSS

До пролетта на 2018 г. всички продукти на марката Hugo Boss, сред които очила, парфюми, часовници, рокли, костюми и дори пантофи, се предлагат под едно лого на компанията Hugo Boss. От пролетта на 2018 г. обаче портфолиото на марката се разделя на два бранда: BOSS и HUGO. И двата бранда предлагат облекло, аксесоари и парфюми и покриват същите високи стандарти за качество на марката Hugo Boss. Това разделение цели да задоволи по-добре желанията на определените групи клиенти, към които са насочени колекциите. Кой от брандовете ви е по-любим?

Hugo. Boss.

Под марката BOSS ще откриете предимно бизнес облекло от най-високо качество, но също така и дамска, и мъжка мода за свободното време. Мъжки часовници Hugo Boss, рокли, парфюми Hugo Boss BOSS, както и всички останали продукти от портфолиото на марката BOSS се характеризират с изтънченост, първокласно качество и дизайн.

Колекцията Hugo Boss HUGO е за всеки, който предпочита да задава посоката, отколкото да я следва. Смелият подход и лежерността се отразяват не само в облеклото за всеки ден, но и в дамските аромати Hugo Boss HUGO, часовниците или дори спортните обувки. Hugo Boss HUGO е насочена предимно към по-младите клиенти на марката.

Аромати Hugo Boss

Ако погледнем марките Hugo Boss BOSS и Hugo Boss HUGO, ще установим, че и при двете парфюмите Hugo Boss оглавяват класациите по популярност. Афтършейвът Hugo Boss и дезодорантът пък допълват ароматите Hugo Boss EDT и EDP.

Мъжки парфюми HUGO BOSS

Емблематична измежду мъжките аромати Hugo Boss е колекцията Hugo Boss BOSS Bottled. Абсолютен бестселър е тоалетната вода Hugo Boss Bottled, която става основа за създаването на цяла поредица последващи версии. Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense, Hugo Boss Bottled Unlimited и версиите Tonic или Oud са любими на много мъже по целия свят.

В колекцията BOSS Bottled не липсват автършейв и дезодоранти. Подаръчният комплект Hugo Boss гарантирано е най-добрият възможен подарък за всеки модерен мъж.

От следващите изключително успешни серии на Hugo Boss, които омайват сетивата на джентълмените, върхът се оглавява от тоалетната вода Hugo Boss BOSS The Scent. Съблазнителният аромат по-късно излиза и във варианта Boss The Scent Private Accord, после и под формата на още по-дълбоката парфюмна вода Boss The Scent Absolute или Boss The Scent Intense.

Всички парфюми Hugo Boss ще намерите и на рафтовете на по-младите мъже, за които са предназначени тези от марката Hugo Boss HUGO. Те може да намерят точния аромат в колекциите Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved или HUGO Iced.

Дамски парфюми Hugo BOSS

Дамските парфюми Hugo Boss, също като мъжките, са символ на лукса. Ароматът Hugo Boss BOSS Ma Vie ще плени дамите със своята нежност и елегантност.

Популярна е не само парфюмната, но и тоалетната вода BOSS Ma Vie. Никой няма да се учуди, че тя е една от иконите в света на парфюмите. Boss The Scent For Her е друга цялостна линия, която се превръща в бестселър на пазара, заедно с мъжкия вариант под името Boss The Scent For Him.

Цялата колекция е пропита от усещане за неустоима чувственост: от първата и уникална парфюмна вода Boss The Scent, през по-дълбокия и интензивен вариант Boss The Scent Absolute или Boss The Scent Intense, чак до парфюмната вода, изпълнена с копнежи, Boss The Scent Private Accord. Който и парфюм Hugo Boss да изберете, той ще е вашата чувствена награда или перфектният подарък за вашите близки.