Руса коса

Избрали сте
  • Руса и изрусявана коса
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   48
  •   7
  •   1
  •   1
Най-продавани

Красивата руса грива е мечтата на много жени. Някои от тях не се колебаят леко да помогнат на природата и да изрусят или направят по-светъл своя естествен цвят на косата.

Не забравяйте обаче, че русата коса изисква грижа със специални продукти, които поддържат красивия й оттенък, хидратират и придават здрав блясък.

Започнете с внимателен избор на шампоан за руса коса. Идеално е да избирате специализирани продукти, предпазващи русия цвят от измиване. Ако имате студен нюанс на русата коса, за вас ще бъдат подходящи така наречените сребърни шампоани, които редуцират нежеланите жълтеникави оттенъци във вашата коса.

За подхранване и хидратация след измиване на косата ползвайте балсами за руса коса, а понякога също интензивна грижа и хидратираща маска за коса с кератин. И накрая, не забравяйте защитата от слънчевите лъчи: ползвайте лак за руса коса с UV филтър.

В notino.bg ще намерите широка гама предложения на сребърни шампоани, балсами и маски за руса коса. Предлагаме и изсветляваща пудра за руса коса, интензивни грижи за боядисана коса и руса коса с кичури, специални серуми или емулсии за съживяване на русия цвят на косата. Направете своя избор сред реномираните марки Matrix, Fanola, Rene Furterer, Milk Shake, John Frieda и други.