Преминете към основното съдържание

Kérastase

Kérastase

За да бъде вашата коса също така неповторима като вас самите, тя заслужава специална грижа, създадена по мярка. Козметиката Kérastase комбинира професионалния опит на най-добрите фризьори по света с опита на най-прогресивните научни екипи.

Така под зоркия поглед на тези специалисти се създава всеки шампоан Kérastase, а също и маските, маслата и други уникални продукти с марката Kérastase. Грижата за коса Kérastase се характеризира с високо концентрирани активни съставки, сложни молекулярни комплекси, приятна текстура и аромат, и не на последно място елегантен дизайн.

Продуктите Kérastase стават част от колекция, благодарение на която може да осигурите на косата си целенасочена грижа. С революционната си технология, Kérastase Densifique се грижи за гъстотата на косата, грижата Kérastase Blond Absolu е разработена специално за руси коси, а Kérastase Résistance укрепва косата и защитава косъма. Но това пак е само частица от всичко, което Kérastase може да предложи. Изберете продукта, от който се нуждаете.

Грижата за коса Kérastase изпълнява и най-високите изисквания на нашето време и освен това глези сетивата ви. По този начин ежедневното оформяне на косата се превръща в изключителен момент, принадлежащ лично на вас самите. Оставете се в ръцете на специалистите и усетете мекото докосване на парижкия лукс, революционната технология и абсолютно индивидуалната грижа, която е способна да промени косата ви по удивителен начин.

пълен текст скрий текста