Skip to main content

Ленти за черни точки и за акне

Ленти за черни точки и за акне
Филтър
Най-продавани

С черните точки и акнето трябва да се действа умно! Избавете лицето си от несъвършенствата и почистете порите си от удобството на дома. Почистващите ленти за черни точки и регенериращите ленти за акне са страхотни помощници за всички типове кожа.

Ленти за акне

Измъчват ли ви големи червени точки, които трудно изчезват от лицето ви? Заложете на лентите за акне, които са страхотен съюзник в борбата с проблемната кожа. Носят незабавно облекчение от неприятните усещания.

Достатъчно е да залепите лентата за акне върху почистената и суха кожа в областта на пъпката. Лентата приляга плътно към лицето, намалява зачервяването и предотвратява по-нататъшното разпространение на бактериите. Ако търсите начин да се избавите от акнето през нощта, залепете лентата върху пъпката вечерта преди лягане и на сутринта ще видите сериозно подобрение.

Лента за черни точки

Запушените пори и прекомерното образуване на себум измъчват както младите, така и по зрелите хора. Можете да си помогнете сами, дори и без да посещавате козметичния салон. Почистващите ленти за запушени пори за секунди ще отворят порите ви, ще ги почистят в дълбочина и ще ви избавят от черните точки и белите пъпки на носа.

Използването им е наистина лесно. Просто залепяте лентата на носа, оставяте я да подейства според препоръките на производителя и след това я отлепяте, заедно със замърсяванията от лицето си.