Почистващ гел за лице

Избрали сте
  • Гел
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Покажи следващ
За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   55
  •   14
  •   6
  •   2
Най-продавани

Миещи гелове за лице за идеално чиста кожа

С почистващия гел за лице остатъците от грим или запушените пори няма да ви притесняват повече! Правилното премахване на грима и редовното почистване правят кожата ви мека, свежа и готова за по-нататъшна грижа.

Изберете си почистващ гел в зависимост от типа кожа

Почистващите гелове за лице не само идеално премахват замърсяванията и остатъците от грим от кожата, но освен това могат да хидратират, подхранват и приятно да матират кожата. Първо обаче е необходимо да изберете правилния продукт, за да може наистина да се превърне в помощник в грижата за кожата ви.

  • Гелове за акне, почистващи в дълбочина – ако ви притеснява мазна или смесена кожа, почистващият гел с хиалуронова киселина или цинк може да предотврати появата на неприятни пъпки и черни точки, както и интензивно да почиства порите в дълбочина. След него кожата е идеално матова и освежена.
  • Хидратиращ почистващ гел за суха кожа – щадящо премахване на замърсяванията и грима без излишно дразнене осигуряват почистващите гелове за суха кожа. Освен това, благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина или алое вера, се грижат и за хидратацията и облекчаването на неприятното опъване на кожата.
  • Успокояващ почистващ гел за чувствителна кожа – за ефикасно и същевременно нежно почистване на кожа, склонна към зачервяване, ще се погрижат успокояващите гелове без аромат и други потенциално дразнещи съставки.

Как правилно да използвате гела за почистване на лицето

Използването на почистващ гел за лице е изключително лесно. Върху влажната кожа на лицето нанесете с пръсти малко количество гел и с кръгообразни движения масажирайте кожата. Накрая изплакнете обилно лицето с хладка вода. След това за освежаване на кожата можете да използвате тоник за лице и да завършите цялата грижа с нанасяне на любимия си крем за грижа. Миещият гел за лице може да се използва също в комбинация с почистваща четка за лице за още по-добри резултати.

Почиствайте кожата с помощта на почистващия гел два пъти дневно. Вечерното почистване на кожата допринася за премахване на остатъците от грим, себум и други замърсявания след сваляне на грима. Сутрешното почистване пък измива от кожата остатъците от нощния крем и отпадъчните вещества, които тялото е освободило благодарение на процеса на детоксикация.

Независимо дали търсите почистващ гел за мазна кожа, против акне или зачервявания, в нашето богато предложение със сигурност ще откриете своя нов помощник за почистване на кожата в дълбочина!